Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Μπαράζ διαρρήξεων και εμπρησμών σε Αθήνα και Σαλαμίνα

Σπίτια στη Σαλαμίνα, σταθμευμένα αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, αλλά και βιτρίνες καταστημάτων σε Μοσχάτο, Αθήνα και Κυψέλη, καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, από διαρρήκτες και εμπρηστικούς μηχανισμούς που είχαν τοποθετηθεί.
Τρία σπίτια στη Σαλαμίνα τυλίχτηκαν στις φλόγες από διαρρήκτες, οι οποίοι έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, με αποτέλεσμα δύο από τα σπίτια να υποστούν σοβαρές ζημιές.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2.00 τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Αγίου Αθανασίου και Ευρυβιάδου, όπου δράστες διέρρηξαν εξοχικό σπίτι και έβαλαν φωτιά σε κουρτίνα του παραθύρου την οποία περιέλουσαν με οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές.
Πενήντα λεπτά αργότερα, στην οδό Αρτέμιδος, οι εισβολείς διέρρηξαν άλλη εξοχική κατοικία στην οποία, επίσης έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.
Οι επιθέσεις αυτές έκλεισαν στις 3.25 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Αιαντίου, και πάλι στη Σαλαμίνα όπου οι διαρρήκτες πυρπόλησαν μια ακόμη εξοχική κατοικία, με σοβαρές υλικές ζημιές.
Πηγη.ΤΑ ΝΕΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΗΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

Πως αλλιώς θα μπεί στο Δήμο το 1 εκατομμύριο ευρώ που έβαλε ο δήμαρχος στον προϋπολογισμό;

Ανώνυμος είπε...

ELA NTE!

Ανώνυμος είπε...

TO MONO POY JEROYN EINAI NA EISPRATOYN PROSTIMA GIA CYLOY PIDIMA

Αρχειοθήκη ιστολογίου