Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ

Τελευταία ειδοποίηση προς τους κουτουροανευθυνουπεύθυνους και κάθε λογής παρατρεχάμενους  και αυτοχρισμένους του νέου καλλικρατικού Δήμου Σαλαμίνας.
Η εμπάθεια αλλά και η μαλακία έχει και όρια. Και τα όρια εξαντλήθηκαν. Από την επόμενη 'πατάτα' αρχίζει το κράξιμο προς όλες της κατευθύνσεις.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεγονως ειναι οτι εχουν αρχιση πολυ στραβα και καπιος πρεπει να τους βαλει στη θεση τους.
Μηπως ο Δημαρχος;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ,ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ(ΤΙΝΑ-ΚΟΥΤΣΙΛΑΙΟΣ-ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ-ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ-ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΙΡΗ!-ΕΥΘΥΜΙΟΥ-ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ Κ.Λ,Π)ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΣΕ ΘΕΣΗ!.ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΩ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!!!. ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΓΙΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΩΣΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ! ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 15o ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

YPARXEI THEMA KAI ME EYTHIMIOY , KALOGIROY ALA KAI ALOUS

Ανώνυμος είπε...

OSO KAI NA MH SE GOYSTARO RE ANATROPEA PREPEI NA SYMFONISO MAZI SOY GIATI DEN MPOREI NA EISAI TOSO POLY MEGALOS MALAKAS OTAN KOBHS PITTA NA PAREYRISKONTA p-x 4-5 PROEDROI SYLLOGON KAI NA KOBHS ENA KOMATI GIA OLOYS DINONTAS TO SE AYTON POY GOYSTARHS ESY.
E AYTO LEGETE EMPATHIA - MIKROTITA KAI MALAKIA, MALON EXOYN KABALISH TO KALAMI NORIS-NORIS

Ανώνυμος είπε...

Καλά είπε του Τσαβαρή ο Αστράκος ότι το νήμα δεν το έχει βάλει στα ίσια και το ντουβάρι χτίζεται στραβά.
Οσο για το 15ο θέμα που λές, τι είναι αυτό πάλι;
Τι θέμα είναι αυτό και τι πήγαν να κάνουν ;
Μήπως είναι το Φλαμίνγκο, που το έταξε στον γαμπρό της Τίνας ;
Ομως δεν θα φάει από αυτό η μπουχέσα γιατί από ότι μαθαίνω αυτός που έχει σήμερα το μαγαζί, δεν δέχεται να φύγει, αν και τον αποζημειώνουνε. Ετσι, έχει πέσει κατήφια στο στρατόπεδο και έχουνε αρχίσει να παίζουν τα βιολιά.

Ανώνυμος είπε...

eimai kai ego enas apo toys psifoforoys toy sindiasmoy toy tsabari giati ypopsifios dimotikos simboylos toy poy eklextike einai ksadelfos moy, alithia einai oti pistebo ston tsabari ala aytoi poy exei mazepsi giro toy einai gia ta mpaza

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε δεν έχεις ακούσει την παροιμία : " όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανα;"
Ο Αστράκος θα βγει προφήτης πριν κλείσουν 6 μήνες.Είπε. " Βάλαμε στραβά το νήμα.ή στραβά χτίζουμε;"

Ανώνυμος είπε...

ME AYTOYS POY MPLEKSAME H MALAKIA DEN EXEI ORIO KAI PAEI SYNEFO

Ανώνυμος είπε...

SIGOYRA SE AYTO TO GRAFIO TA ORIA EXOYN XATHEI

Αρχειοθήκη ιστολογίου