Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ. ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΟΜΩΣ;

Με δύο ατοπήματα ξεκίνησαν οι συνεργάτες του νέου Δημάρχου Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έπεσαν στην αντίληψη του ιδίου. Το πρώτο ατόπημα ήρθε νωρίς – νωρίς όταν ανέλαβαν την οργάνωση της τελετής ορκωμοσίας του Δ.Σ. Και ας μην αναφερθούμε στους δημοσιογράφους που όπως και οι προηγούμενοι τους έγραψαν κανονικά, αλλά να μην προσκληθεί ο εκλεγμένος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων και κομματικός φίλος του Γιάννη Τσαβαρή κύριος Δημήτρης Κατσικάρης. Αυτό αν δεν έγινε σκοπίμως είναι ένα σοβαρό ατόπημα ακτός και αν οι συνεργάτες του Δημάρχου δεν έχουν ακόμη καταλάβει τον θεσμό που εκπροσωπεί ο Αντιπεριφερειάρχης. Σε αυτή την περίπτωση όμως μπορεί να βρεθούν και δικαιολογίες (ελληνικό φαινόμενο). Στην δεύτερη περίπτωση που γραπτώς, επισήμως και μάλιστα στην ιστοσελίδα του Δήμου Σαλαμίνας οι συνεργάτες του Δημάρχου δεν έχουν καταλάβει ότι ο κος Τσαβαρής δεν είναι ακόμη υποψήφιος δήμαρχος αλλά έχει εκλεγεί από το Νοέμβριο και έχει αναλάβει καθήκοντα από 1ης Ιανουαρίου; Και καλά αυτός που έκανε την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου, αντιγράφοντας ο βλαξ επακριβώς ότι υπήρχε στο βιογραφικό του Γ. Τσαβαρή στην ιστοσελίδα του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών», αλλά κανείς δεν βρέθηκε ρε παιδιά να ρίξει μια ματιά και να διαβάσει ότι ο Γ. Τσαβαρής πλέον είναι Δήμαρχος και όχι υποψήφιος. Στο βιογραφικό του Δημάρχου Σαλαμίνας λοιπόν μεταξύ των άλλων στην «Κοινωνική δραστηριότητα» διαβάζουμε:
Είναι μέλος της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας. Τέλος έχει δηλώσει την κάθοδό του στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας». Όραμα και στόχος του είναι η σύνθεση μίας επί της ουσίας ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης που θα ασκήσει «αύριο» την δημοτική εξουσία χωρίς κομματικές παρωπίδες. Πιστεύει ότι με πολύ δουλειά, όραμα και διαφάνεια όλα θα πάνε καλύτερα.
Ναι καλά διαβάσατε, αυτά γράφονται μεταξύ άλλων ΣΗΜΕΡΑ στο βιογραφικό του Δημάρχου Σαλαμίνας, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σαλαμίνας. Μήπως Δήμαρχε πρέπει να αρχίσεις να τραβάς αυτιά;
Υ.Γ.: Α! και μια τελευταία ερώτηση, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό «Επαγγελματική δραστηριότητα» ο σημερινός Δήμαρχος Σαλαμίνας φαίνεται να εργάζεται έως και σήμερα στην Δ/νση Μεταφορών της Νομαρχίας Πειραιά στο τμήμα Εγκαταστάσεων Εξυπηρέτησης Οχημάτων.
Είναι αλήθεια;

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 4.21 ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣΜΟΥ ΤΟΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΠΕΣΕ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ. ΘΑΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑΘΕΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ELA NTE PIOS TIN EKANE TI MALAKIA?
OTAN O PYXIS EXEI ANEBI POLY PSILA PREPEI NA YPARXOYN KAI KAPIOI POY GNORIZOYN NA KANOYN SOSTA TH DOYLIA TOYS OSO KAI AN TSOYZEI. TI NA KANOYME?

Ανώνυμος είπε...

kala re toso panasxetoys sinergates exi giro toy?

Ανώνυμος είπε...

KAI AKOMA DEN ARXISANE..........

Ανώνυμος είπε...

reeeeeee ta ntirintaxta teliosan piaste doylia gia na apodiksete oti kati aksizete.

Ανώνυμος είπε...

για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
πληροφορίες: κ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ Η ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΟΓΙΑ; ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΘΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΤΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΚΟΝΟΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

NA DOYME POSO KAIRO THA EINAI YPO KATASKEBH H SELIDA STO BIOGRAFIKO TOY DHMARXOY, ME TOYS PANBLAKES POY EXEI GIA SYNERGATES TOY.E RE SANIDA POY XRIAZETE.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΒΡΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.
ΑΥΤΗ Η ΑΝΝΟΗΤΗ ΚΤΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. ΣΑΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
Α....ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΕΣ. ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.

Ανώνυμος είπε...

THN KOYTALA POY XASAME PIOS TH BRIKE?

Ανώνυμος είπε...

THN KOYTALA POY XASAME PIOS TH BRIKE?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παλικαρια το μαθατε ποσοι παρατρεχαμενοι ειναι στο γραφειο του δημαρχου; οι προηγουμενοι δημαρχοι ειχαν 2 ατομα και ο καινουργιος μεχρι στιγμης εχει 6 ατομα.
ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ ; Η ΟΧΙ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου