Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Μήνυμα ελπίδας σε όσους περνάνε δύσκολα φέτος τα Χριστούγεννα από τον Κ.Παπούλια

Μήνυμα ελπίδας σε όσους περνάνε δύσκολα αυτά τα Χριστούγεννα έστειλε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, λέγοντας ταυτόχρονα πως έχει ταυτόχρονα εμπιστοσύνη στις ικανότητες του ελληνικού λαού.
«Είναι πράγματι οι μέρες που έρχονται, τα Χριστούγεννα και οι γιορτές, ημέρες χαράς και ελπίδας. Ας κρατήσουμε το δεύτερο, την ελπίδα μας. Γιατί έτσι θα περάσουμε τα δύσκολα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα.
» Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα βγάλουμε πέρα. Είμαι αισιόδοξος γιατί γνωρίζω τις ικανότητες και τις αντιστάσεις του ελληνικού λαού. Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και όλα θα πάνε καλά» δήλωσε ο κ. Παπούλιας.
Την Πέμπτη τα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έψαλαν η Ορχήστρα των Ενόπλων Δυνάμεων, η Προεδρική Φρουρά, το Χαμόγελο του Παιδιού, ο σύλλογος «Το Χοροστάσι», το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, η Ένωση Αφρικανών Γυναικών, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ναούσης και μέλη των Special Olympics.
Κάλαντα στον πρόεδρο της Βουλής
Εορταστική ατμόσφαιρα την Πέμπτη στη Βουλή, το οποίο γέμισε με μελωδίες από χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος υποδέχτηκε συλλόγους από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που έψαλαν τα κάλαντα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.
Πρώτος, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης έψαλε παραδοσιακά κάλαντα και μαντινάδες του νησιού και χόρεψε κρητικούς χορούς με συνοδεία λύρας και λαούτου. Ακολούθησαν τα παιδιά και οι νέοι του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Χοροστάσι» που έψαλαν κάλαντα από την Ήπειρο, φορώντας παραδοσιακές στολές.
Μετά προσήλθαν τα παιδιά από τον Επιστημονικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Victor Artant» - ΝΙΚΗ και τα παιδιά του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Αθλητικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων, τα οποία έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων.
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ακούστηκαν και από το Σύλλογο Ελλήνων Προσκόπων, αλλά και από τη χορωδία του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η αγκαλιά». Ο κ. Πετσάλνικος μοίρασε σε όλους γούρια για τη νέα χρονιά και τους ευχήθηκε «το 2011 να είναι γεμάτο στιγμές χαράς και ευτυχίας». Newsroom ΔΟΛ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

proedre me 10.000 xiliarika to mina k egw euxes tha miraza.!!!
ti exeis na peis pou to 1/3 tou ergasiakou dinamikou stin ellada exei apolithi,h plironete ekviastika me xamila merokamata???????

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΙΟΦΟΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΕΤΟΣ. ΔΕΝ ΤΟΧΑΝΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΝΕ,ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΟΜΗΡΟΥΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙ ΜΙΑΣ 8ΜΗΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΟΥΛΑΣ!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ;.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΟΥ-ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ-ΣΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΙ Γ Α Μ Ι Α Δ Ε Σ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ!ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΑΠΟΔΩ; Ε ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΙΚΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΠΟΛΟΥΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ!!!! .ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΡΕ ΤΡΑΥΛΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΧΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕΓΑΛΟ ΗΣΟΥΝ;Η ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ! Η ΣΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ; ΘΕΛΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΚΟΣ Ε; ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΕΡΑΚΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ Η ΡΟΧΑΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΥΝΕΦΟ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!! ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ Φ Α Γ Α Τ Ε ΟΛΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τα μικρα ανθρωπακια δεν λογαριαζουν χριστουγεννα-πρωτοχρονια και τετιες αγιες ημερες παραμενουν μικρα , μικρουτσικα, κακοβουλα ανθρωπακια που για να ζησουν τρωνε απο τα ασχημε των αλων, μικρα γεννηθηκαν μικροτερα και με βρωμερη ψυχη θα πεθανουν, μια ζωη οσες ζωες και να ζησουν ομος δεν θα μπορεσουν την ψυχη τους ποτε να καθαρισουν και παντα θα ειναι καταμαυρη σαν την πισα.
καλλα χριστουγεννα μικρουτσικο κακουλικο ανθρωπακι και καλη χρονια.

Ανώνυμος είπε...

TI MΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΛΗΤΕ; ΠΕΣΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ,ΠΕΣΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ!! ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΥΛΙΚΟΣ ΕΙΜΕ ΚΟΛΗΤΕ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΡΟΥΤΑΚΙΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΠΕΡΑΣ;! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΛΕΣ ΜΙΚΡΟΥΛΙΚΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

4 Δεκεμβρίου 2010 12:36 μ.μ.
RE FILE TI AGIES MERES K MALAKIES MAS LES TWRA???
NA EISAI ANERGOS K NA MIN MPOREIS NA PROSFERIS TA PSOSTOZIN STO SPITI SOU??
MAURA XRISTOUGENNA EINAI..!!!
GIATI KATI POLITIKOI TA ERIKSAN STO PANTELONI,GIATI KSEPOULISAN K TO SOVRAKO MAS??
SE PARAKALW MERES POU EINAI.!!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου