Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

«Πρώτη θέση στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων»

Την πρώτη θέση στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων με ποσοστό 53,11% και διαφορά 6,22% από τον Συνδυασμό του Γ. Σγουρού, κατέλαβε ο Συνδυασμός «Αττική, Νέα Προοπτική» του Βασίλη Κικίλια, με τοπικό επικεφαλής τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Σπύρο Σπυρίδωνα. Η επίδοση αυτή είναι η καλύτερη του Συνδυασμού σε όλη την Αττική, όπου ο Β. Κικίλιας, ενάντια σε όλες τις δυσμενείς προβλέψεις, συγκέντρωσε το 47,13% των ψήφων. Μάλιστα, η διαφορά υπέρ του Συνδυασμού του Β. Κικίλια ξεπέρασε το 12% στην Τροιζηνία και στα νησιά εκτός της Σαλαμίνας.


Σε σχετική δήλωσή του μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων του Β’ Γύρου των Περιφερειακών Εκλογών του 2010, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Σπύρος Σπυρίδων, ανέφερε: «Οι εκλογές τελείωσαν. Την επόμενη μέρα, από τη θέση στην οποία μας έταξαν οι πολίτες, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τη σωστή οργάνωση της νέας Περιφέρειας, για την ελαχιστοποίηση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης και για τη χάραξη της αναπτυξιακής στρατηγικής που πραγματικά έχει ανάγκη η περιοχή.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συμπατριώτες μου στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Συνδυασμό μας και σε εμένα προσωπικά. Ευχαριστώ, επίσης, τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού μας Δ. Μούρτζη, Κ. Γκιόκα και Δ. Λουράντο για τον αγώνα τους, καθώς και όλους όσους εργάστηκαν μαζί μας στην προεκλογική περίοδο. Η πρώτη θέση, για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή και με την ίδια μεγάλη διαφορά του 6%, αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας.

Τόσο υπό τη νέα μου ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου Νήσων, όσο και από τη θέση του Μέλους της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα συνεχίσω όλες μου τις δυνάμεις τον αγώνα για το καλύτερο αύριο που όλοι δικαιούμαστε. Σε αυτές τις δύσκολες και αβέβαιες εποχές, η συνεργασία και η αφοσίωση όλων μας αποτελούν μοναδική ελπίδα εξόδου από την κρίση» τόνισε ο κ. Σπυρίδων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ;ΜΕ ΓΚΙΟΚΑ, ΜΕ ΤΖΕΝΗ,ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΠΡΩΤΙΑ; ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΗΡΕΣ!!! ΥΠΟΨΙΝ ΕΙΜΑΙ Ν.Δ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!,ΕΡΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑ-ΣΟΚ

Αρχειοθήκη ιστολογίου