Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
«Έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος, ανοίγει ένας άλλος, ακόμα πιο σημαντικός, αλλά και ακόμα πιο δύσκολος. Δεν έχει τόσο σημασία το ποιοι εκλέχτηκαν και ποιοι όχι. Κι αυτό διότι έχουμε την ανάγκη της συμμετοχής όλων όσων μετέχουν στην “Κίνηση Πολιτών Νίκαιας – Ρέντη”, για να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη, όλα όσα περιμένουν από εμάς οι δημότες της ενιαίας πόλης μας».
Ο Γιώργος Ιωακειμίδης, δήμαρχος του ενιαίου δήμου Νίκαιας – Ρέντη, από την 1η Ιανουαρίου 2011, συνέχισε μιλώντας στην πρώτη συγκέντρωση της Δημοτικής Κίνησης, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της Κυριακής:

«Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι πολίτες της Νίκαιας μας δέχτηκαν κοντά τους και μας αγκάλιασαν. Πίστεψαν σε εμάς και μας το έδειξαν και με την ψήφο τους τις δυο Κυριακές. Στον Ρέντη τα πράγματα ήταν σίγουρα πιο εύκολα. Μας γνώριζαν, ήξεραν το έργο μας των τελευταίων 16 ετών και μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και πάλι.
Εμείς θα συνεχίσουμε σαν ομάδα, όλοι μαζί, όπως κινηθήκαμε και όλο αυτό το διάστημα. Μια ομάδα, με εκλεγμένους και μη, που έχει μια δύσκολη αποστολή να φέρει σε πέρας, μα λύσει όλα τα μεγάλα προβλήματα της πόλης. Μια ομάδα που θέλει κοντά της και νέα πρόσωπα, όλους όσους πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν τον ενιαίο πια δήμο Νίκαιας - Ρέντη».

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αν και οι εκλογές ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή, οι περιοδείες συνεχίζονται για τον Γιώργο Ιωακειμίδη. Και την Τετάρτη και την Πέμπτη, μαζί με πολυπληθή ομάδα της “Κίνησης Πολιτών Νίκαιας - Ρέντη”, έκανε περιοδεία στη Νίκαια, συζήτησε με κατοίκους της πόλης για τα προβλήματά τους, πέρασε από τις λαϊκές αγορές και τα ΚΑΠΗ, άκουσε τα παράπονα των δημοτών.
Παράλληλα μοιράσθηκε σε όλους μια προσωπική ευχαριστήρια επιστολή.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θετική, αν και έδειξαν ξαφνιασμένοι από το γεγονός, χαρακτηρίζοντάς το ιδιαίτερα ασυνήθιστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου