Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ


ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

ΣΠΕΤΣΕΣ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦ/ΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΑΡΟΥΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Προς Ομοσπονδία ΕΕΣΣ
Κοιν: Δήμο Σαλαμίνας
Τοπικό Δίκτυο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως την Τετάρτη 11 Ιουλίου για να συζητήσει την νέα δεύτερη προκλητική επίθεση το Σάββατο 7 Ιουλίου, του Δημοτικού συμβούλου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Τσαβαρή κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας και εκδότη της εφημερίδας «ΕΝΟΤΗΤΑ» Μάνου Δερτούζου.
Η νέα χυδαία επίθεση, αυτή τη φορά στο χώρο της Ομοσπονδίας (τόσο εκτός όσο και εντός της αιθούσης) με ακατανόμαστες ύβρεις αλλά και απειλές για το μέλλον, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας αλλά και στην ομαλή πολιτική ζωή της Σαλαμίνας.
Καλείται η Ομοσπονδία έστω και καθυστερημένα να πάρει θέση και να καταδικάσει την αήθη επίθεση κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας, διότι σε αντίθετη περίπτωση συμφωνεί με παρόμοιες συμπεριφορές.
Κατακρίνουμε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας διότι παρ’ όλο που έλαβε γνώση του γεγονότος, εσιώπησε στη χυδαία και προκλητική συμπεριφορά του μέλους της Εκτελεστικής της Επιτροπής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπαραστέκεται στον Πρόεδρο του συλλόγου μας Μάνο Δερτούζο και καλεί όλους να καταδικάσουν την νέα αυτή προκλητική επίθεση, που έχει στόχο αυτή τη φορά την ελεύθερη έκφραση και την τρομοκράτηση του τοπικού τύπου.
Το Διοικητικό συμβούλιο επίσης αποφασίζει ομόφωνα να μην καλεί πλέον σε καμία εκδήλωση του συλλόγου μας τον κ. Γιάννη Τσαβαρή.
Για το Διοικητικό συμβούλιο.


Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Μάνος Δερτούζος Λουκάς Ψαρράς

Αρχειοθήκη ιστολογίου