Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Παλικαρίσια νίκη. ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2-1

Μια σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας επί της δυνατής ομάδας του Ικάρου στο γήπεδο των Αμπελακιων με σκορ 2-1, ο Αμπελακιακός από το 35 λεπτό αγωνιζόταν με 10 παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Σταυράτη, παρ όλα αυτά όμως οι παίκτες μας δεν το έβαλαν κάτω και ενώ η ομάδα του Ικάρου προηγήθηκε στο 19' μετά από δυο λεπτά και σε ανατροπή του Σταφσουλάι μέσα στην περιοχή ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι που εκτέλεσε ο Κρουστάλης και έφερε το παιχνίδι στα ίσια μέχρι το 89 που μετά από βολέ του τερματοφύλακα Π. Μαγιάτη ο συνήθης ύποπτος με ατομική ενέργεια νίκησε στην έξοδο του τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με απ ευθείας σουτ έγραψε το τελικό  2-1.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ψίθυροι… “καρδιάς” !!!


Οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν, προς τι όμως αυτή η "παγωμάρα" απόψεων και σχολίων; Έπεσε βούβα στην πιάτσα, τα σχόλια ακόμα και στα καφενεία λιγοστά ή συγκρατημένα τι αναμένει ο κόσμος;


Οι ψίθυροι όμως πολλοί:


Για την Λούλα και το ασυμβίβαστο και το ενδεχόμενο σοβαρών αλλαγών στο δημοτικό σκηνικό. Γιατί αφήνετε αυτή η πληροφορία να ίπταται;
Για τον Βαγγέλη που σήκωσε στην πλάτη του κυριολεκτικά ο αρχηγός και τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των συνυποψήφιων του.
Για τις προσφυγές του απερχόμενου δημάρχου (όπως αυτά διαρρέει το περιβάλλον του) και την πιθανή αλλαγή του πολιτικού σκηνικού όπως διαδίδουν.
Για την απογοήτευση στο μοίρασμα της πίττας εξουσιών στον συνδυασμό της πλειοψηφίας, για το μικρό κομμάτι που πήραν κάποιοι ή για αυτούς που έμειναν στην απ’ έξω.
Για τα βέτο που είχαν το θράσος να επιβάλλουν, αυτοί που ήλθαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και τελικά τα επέβαλλαν, απέναντι σε αγωνιστές που τέσσερα χρόνια έδιναν καθημερινά αγώνες για να γίνουν σκαλοπάτια των τυχάρπαστων.
Για τους “προσκυνητές” της εξουσίας που έσπευσαν να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους παρά τον πόλεμο που έκαναν επί τέσσερα χρόνια στον συνδυασμό της πλειοψηφίας.
Για την “ύποπτη” επαναμέτρηση των σταυρών του συνδυασμού ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την οποία τουλάχιστον ο ωφεληθείς κ. Κουτσιλαίος που μπαίνει τελικά στον δήμο απ’ το παράθυρο, δηλώνει “άγνοια” όσο και τον αναβρασμό και τις ακραίες αντιπαραθέσεις που προκάλεσε. Το ερώτημα που πλανάται και κάνει την υπόθεση “ύποπτη” είναι αν την προσφυγή στο πρωτοδικείο δεν την έκανε ο ωφεληθείς (γιατί μη μου πείτε πως ξύπνησε ένα πρωΐ ο πρωτοδίκης και είπε, ρε για να δω τους σταυρούς της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ γιατί κάτι δεν μου κάθισε), τότε ποιος την έκανε και τι γραμμάτια προεξόφλησε;
Η υπόθεση παρουσιάζει πολύ ζουμί και θα απασχολήσει τον τόπο μας την επόμενη πολιτική “σαιζόν”, αναμείνατε στο “ακουστικό” σας.

Αρχειοθήκη ιστολογίου