Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΔΗΜ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 του Δημοτικού και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 6η Οκτωβρίου 2010 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:


1.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού & ετήσιου προγράμματος δράσης του Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010.

2.-Τακτική οικονομική επιχορήγηση του οργανισμού Νεολαίας και άθλησης Δήμου Σαλαμίνας για την κάλυψη αναγκών μισθοδοσίας με το ποσό των 40.000,00 € .

3.- Έκφραση γνώμης του Δ.Σ. επί του αιτήματος περιβαλλοντικής αδειοδότησης του σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας COSMOTE επί κτιρίου στην κοινοτική οδό Αιαντείου – Περιστερίου στο Δήμο Σαλαμίνας, Νομαρχίας Πειραιώς.

4.- Παράταση προθεσμίας περαιώσεως του έργου με αναθεώρηση: «Κατασκευή νέων δικτύων Δημοτικού Φωτισμού σε Κοινόχρηστους χώρους».

5.- Ανακατασκευή – συντήρηση – Τοποθέτηση – Διαφημιστική Εκμετάλλευση στάσεων επιβατικού κοινού Λεωφορείων.

6.- Εκδίκαση ενστάσεων κατά της 186/2010 απόφασης Δημοτικού συμβουλίου που αφορά πρόταση τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 399 οδού Πάρου στην περιοχή Αγ.Γεωργίου Δήμου Σαλαμίνας.

7.- Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την αποζημίωση ιδιοκτησίας ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΟΦΙΟΥ στην περιοχή ΓΥΑΛΑ του Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας , εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου και ψήφιση πίστωσης.

8. Αποδοχή πρακτικού της μελέτης Κτηματογράφηση , Πολεοδόμηση, πράξη εφαρμογής οικιστικών περιοχών Α΄κατοικίας Δήμου Σαλαμίνας .

9.- Έγκριση υψομετρικής μελέτης.

10. Πρόταση τροποποίησης που αφορά το χαρακτηρισμό εγκεκριμένου πεζόδρομου στο Ο.Τ. 71 περιοχή Αγ.Δημήτριος Σαλαμίνας.

11.- Απ’ ευθείας ανάθεση για την διαχείριση και μεταφορά ογκωδών και φυτικών προϊόντων προϋπολογισμού 100.000,00 € με Φ.Π.Α.

12.-Λήψη απόφασης για την τακτοποίηση υπαλλήλων του Δήμου με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου και έργου.

13.-Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 100/2007 απόφασης του Δημ. Σ/λίου που αφορά «Συγκρότηση Επιτροπής ελέγχου εγκαταλειμμένων οχημάτων στερεών αντικειμένων».

14.- Διορθώσεις χρηματικών καταλόγων για εισφορά προκαταβολής 10%, λόγω ένταξης στο σχέδιο Πόλης.

15.- Ονομασία Μετονομασία οδών

16.- Οικονομικές Ενισχύσεις αναξιοπαθούντων δημοτών.-



Η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου



Μικρομάστορα Νάννου Αικατερίνη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΑΡΓΗΣΕΣ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕς.
ΩΡΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..ΦΡΕΣΚΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ!

Αρχειοθήκη ιστολογίου