Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ


Η Δημοτική Κίνηση «Πράσινο - Για την Οικολογία», μέλος του ομώνυμου Ανοιχτού Δικτύου Δημοτικών Κινήσεων που υποστηρίζεται από το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων, αποφάσισε την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού «Κίνηση Πολιτών Νίκαιας - Ρέντη», με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη.
Η συμμετοχή των μελών και φίλων της Κίνησης αποφασίστηκε με μοναδικό κριτήριο την δυνατότητα ελεύθερων επιλογών μακριά από κομματικές «γραμμές» και κομματικούς «ιδεολογισμούς», έχοντας υπόψη τους υποψήφιους δημοτικούς συνδυασμούς και το πρόγραμμά τους και θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την αποδοχή και την εφαρμογή των αρχών διαμόρφωσης ενός νέου, «ολοκληρωμένου», αυτόνομου και αυτό-βιώσιμου μοντέλου τοπικής αυτοδιοίκησης - «Χάρτα των Βιο-Δήμων».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κίνηση δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Τα μέλη και οι φίλοι της Δημοτικής Κίνησης «Πράσινο - Για την Οικολογία», μέλος του ομώνυμου Ανοιχτού Δικτύου Δημοτικών Κινήσεων , που υποστηρίζεται από το κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων, αποφασίζουν τη συνεργασία για το σχηματισμό κοινού ψηφοδελτίου, αναφορικά με τις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο διευρυμένο Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, με τη Δημοτική Κίνηση του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Ιωακειμίδη. Με τη λήψη της παρούσας απόφασης, η Δημοτική Κίνηση «Πράσινο - Για την Οικολογία», δηλώνει θεματοφύλακας της διαχρονικής εφαρμογής της εκλογικής της πρότασης, σαν προϋπόθεση της διατήρησης της γνήσιας οικολογικής της ταυτότητας».
Η ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων Δημοτικών και Διαμερισματικών συμβούλων της «Κίνησης Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη», αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου