Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Όχι στους γυρολόγους της πολιτικής

Το πέταγμα από άνθος σε άνθος χαρακτηρίζει τις πεταλούδες, είναι ανεπίτρεπτο όμως να χαρακτηρίζει δημόσια πρόσωπα. Πρόσωπα, που επιζητούν να παίζουν σε σταθερή βάση ενεργό ρόλο στη δημοτική σκηνή της Σαλαμίνας, ακόμη κι χρειαστεί να κάνουν συμμαχίες με τον ίδιο το διάβολο για να το πετύχουν. Τα ονόματα περιττεύουν, όλοι καταλάβατε σε ποιους αναφέρομαι. Ποιοι είναι αυτοί που, αλλάζοντας από τη μια μέρα στην άλλη στρατόπεδα σαν τα πουκάμισα, επιχειρούν α. να αποκομίσουν κέρδος (ή) β. να εκδικηθούν την επιτυχία των άλλων.
Στην πρώτη περίπτωση τα άτομα είναι επικίνδυνα, διότι μοναδικό στόχο της καθόδου τους στα κοινά έχουν το κέρδος -ή τη διατήρηση του κέρδους τους- υπό οποιαδήποτε μορφή. Μπορεί λοιπόν κανείς να φανταστεί τι θα γίνει αν τύχει και αναλάβουν κάποιο πόστο στην υποθετική περίπτωση που θα επικρατήσει ο συνδυασμός τους και εκλεγούν βεβαίως και οι ίδιοι.
Στη δεύτερη περίπτωση τα άτομα είναι ακόμη πιο επικίνδυνα, διότι η εκδίκηση και ο φθόνος αποτελούν κατά κανόνα τους χειρότερους συμβούλους κάποιου που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά. Αυτός που ασκεί διοίκηση πρέπει να είναι μεγαλόψυχος, να υπερβεί τις όποιες προσωπικές του πικρίες και αντιπάθειες και να προχωρήσει μπροστά για το καλό του τόπου. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πόσο κακό μπορούν να κάνουν σ΄ ένα δήμο άνθρωποι, οι οποίοι μοναδικό στόχο έχουν να βγάλουν το μάτι του άλλου επειδή εκείνοι δε βρίσκονται στη θέση του.
Σ΄ αυτές τις εκλογές δεν πρέπει να επιτρέψομε σε τέτοιους γυρολόγους της δημοτικής σκηνής να μας εξαπατήσουν και πάλι. Δεν μπορεί μέχρι χθες να μας βρίζουν τον άλφα ή το βήτα υποψήφιο αμφισβητώντας δημοσίως τις προθέσεις του και σήμερα να κατεβαίνουν μαζί του – κάτι δεν πάει καλά, πώς να το κάνουμε. Δεν μπορεί να υπάρχουν άτομα που κάθε φορά κατέρχονται με διαφορετικό συνδυασμό και μεις να τους ξαναδίνουμε την ψήφο μας. Τι εκτιμάμε, τη συνέπειά τους ή τις αναντικατάστατες ικανότητές τους, για το Θεό πια. Δεν είμαστε πρόβατα οι ψηφοφόροι, που να πάρει! Αποσυρθείτε επιτέλους! Αποσυρθείτε, το καλό που σας θέλω, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς θα το κάνουμε εμείς για σας. Τέρμα το δούλεμα!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MPRABO STON TSABARH POY KAPIES KATAFERE KAI NA TON GLYFOYN KAI NA EINAI MIA ZOH KATO APO AYTON

Ανώνυμος είπε...

kai o alos o maik o kyrios tiw kiriaw? ti soy leei ayto to noymero

Ανώνυμος είπε...

Τη μεγαλη πλακα την εχουν παθη οι κουτοδεξιοι που αντιλαμβανονται να τους τραβαει το χαλι κατω απ τα ποδια ο πασοκος και οι κολυτοι του, παντος αξηζει συγχαριτηρια ο τυπος, αφου τους δουλευει ολους ψιλο γαζακι.

Ανώνυμος είπε...

MAYRO STOYS MAYROGIALOYROYS THS SALAMINAS

Ανώνυμος είπε...

TO MONO POY EXOYN STO MYALO TOYS EINAI H MAAASSAAAAAAA

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ; Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ολα αυτα που λετε και εχετε δικιο αλλα φανταστητε για να γινει αυτη η κολοτουμπα τι παιχνιδι εχει παιχτει.Τι ανταλαγμα ζητησε για να παει μαζι του.
Παντως επεσε πολυ στα ματια των Σαλαμινιων.Και για να σας ενημερωσω στο κουλουρι νιους οτι γραφουμε περναει απο την λογοκρισια του γιαννακη και αν του αρεσουν αυτα που γραφοντε τα εμφανιζουν στα σχολια.Δεν θελει να χαλασει το ιμαντζ του τωρα που εχουμε μπει στην τελικη ευθεια.Αφου τωρα συμπεριφερετε ετσι φανταστητε να βγει και δημαρχος, τι εχουμε να τραβηξουμε.Καημενη Σαλαμινα μου τι σου μελε να παθεις. Και απο συνδιασμο βεβαια εχει τον καλυτερο καθε καρυδιας καρυδι αχ! αχ!


ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

mayro stoys kolotoympes

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

http://epolls16.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

a re loyla....ola sto bomo toy symferontos?

Ανώνυμος είπε...

toy prosopikoy enoo

Ανώνυμος είπε...

POSO AKSIZI H APOLITH KSEFTILA RE PAIDES?

Ανώνυμος είπε...

RE OYST LAMOGIA

Ανώνυμος είπε...

oxi sta lamogia pou xodevoun ta lefta tou limenikou gia na agorasoun psifous

Ανώνυμος είπε...

oxi sta lamogia ths sintagografias

Ανώνυμος είπε...

OXI STOYS TSATSOYS THS POLITIKHS

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΥΛΑ - ΛΟΥΛΑ - ΣΟΥΛΑ -ΤΙΝΑ
ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά σας νοιώθουμε, άλλωστε όπως λέει και η παροιμία : Η φτώχεια φέρνει γκρίνια.
Αλλά μη το παρατραβάτε στη κριτική γιατί μας θυμίζεται την άλλη παροιμία που λέει , ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Αρχειοθήκη ιστολογίου