Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ: «ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ»

«Από δω από το Ρέντη, πριν από 28 ολόκληρα χρόνια, ξεκινήσαμε μαζί τον αγώνα μας για να φτιάξουμε μια καλύτερη πόλη, για να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Και όλοι μαζί τα καταφέραμε.
Όλα αυτά τα χρόνια δώσαμε κοινούς αγώνες. Σας ένοιωθα πάντα στο πλευρό μου, όπως νοιώθατε κι εσείς εμένα. Τώρα όλοι μαζί ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια, ακόμα πιο δύσκολη, ακόμα πιο επίπονη, για τον ενιαίο Δήμο Νίκαια – Ρέντης που θα είναι το νέο μας σπίτι. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα τα καταφέραμε και πάλι».
Ο δήμαρχος Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης και υποψήφιος δήμαρχος του ενιαίου Δήμου Νίκαια – Ρέντη, μίλησε στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, μπροστά σε 1.000 άτομα τα οποία δημιούργησαν μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, γνώριμη στον επί 12ετία δήμαρχο που εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή, με ποσοστό πάνω από 60%. Μια συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ, με την βροχή να ξεκινάει από τα μέσα σχεδόν της ομιλίας, αλλά με τους παρευρισκόμενους να μένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους.

«Νοιώθω την αγάπη όλων σας και ξέρω ότι θα με στηρίξετε μέχρι τέλους. Εκείνο όμως που θέλω να σας εξομολογηθώ είναι η πολύ ζεστή αγκαλιά με την οποία μας υποδέχθηκαν και στη Νίκαια. Ειλικρινά όταν ξεκινάγαμε τις περιοδείες μας, στα τέλη Μαϊου, δεν πιστεύαμε ότι θα είχαμε τέτοια υποδοχή και αποδοχή. Όμως η αναγνώριση του έργου μας στο Ρέντη, ήταν το διαβατήριό μας στη Νίκαια που περιμένει από εμάς πολλά.
Από την πλευρά μας θα κάνουμε όπως πάντα το καλύτερο και θα τα καταφέρουμε και πάλι για να έχουμε όλα όσα μα χρειάζονται στην καθημερινότητα».

Εκτός από τους 1.000 Ρεντιώτες και Νικαιώτες, στην ομιλία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ναυτιλίας (Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας) Γιάννης Διαμαντίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης, αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς και των Οικολόγων Πρασίνων, οι πρώην δήμαρχοι Ρέντη Γιάννης Γρύλλης και Νίκαιας Βασίλης Τράπαλης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ρέντη Γιώργος Δεληγιάννης, Διονύσης Τριανταφυλλόπουλος και άλλοι.

1 σχόλιο:

admin είπε...

Δυστυχως κυριε Ιωακειμιδη στην Νικαια δεν μετραει το εργο.Εδω εχουμε αλλα κολπα.Οποιος ειναι καλος και αξιος αυτοματα γινετε εχθρος για τις βλεψεις μας.Αυτοι που πουλησαν τον Τραπαλη παλι εδω βρισκονται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου