Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 αντιπροσωπεία του συνδυασμού ΙΔΕΣ με επικεφαλής το Δήμαρχο Σπύρο Σοφρά επισκέφτηκε το ΙΚΑ Σαλαμίνας στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών στις Δημόσιες Υπηρεσίες. Εκτός των άλλων υπηρεσιών, έκριναν σωστό να επισκεφτούν και το ιατρείο του γιατρού Μιχάλη Καραγιάννη, συζύγου της υποψηφίας Δημ. Συμβούλου κας Λούλας Αντωνίου – Καραγιάννη.
Ο κ. Καραγιάννης, παρόντος του Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Δημ. Συμβούλων και τρίτων προσώπων (η παρουσία των οποίων εντός του ιατρείου παραβιάζει το ιατρικό απόρρητο των ασθενών), απαγόρευσε την είσοδο στην πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Σαλαμίνας κας Μίνας Μπούτση λέγοντάς της: «Εσύ να περάσεις έξω γιατί μου μολύνεις το χώρο»(!)
Μετά την αχαρακτήριστη αυτή στάση του γιατρού Μιχάλη Καραγιάννη επιθυμούμε να του θυμίσουμε τα εξής:
1. Τα γραφεία του ΙΚΑ δεν αποτελούν προσωπική του ιδιοκτησία ώστε να επιλέγει ο ίδιος σε ποιους θα επιτρέψει την είσοδο σ΄ αυτά και σε ποιους όχι.
2. Η κα Μπούτση αλλά και όλα σχεδόν τα μέλη του συνδυασμού ΙΔΕΣ στάθηκαν δίπλα του το 2002 όταν ο ίδιος διεκδίκησε το Δημαρχιακό αξίωμα.
3. Η κα Μπούτση αλλά και όλα σχεδόν τα μέλη του συνδυασμού ΙΔΕΣ τον παρότρυναν να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος το 2006 έχοντας την αμέριστη στήριξη όλων, αλλά δεν το τόλμησε. Δεν του φταίει επομένως κανείς που σήμερα είναι Δήμαρχος ο κ. Σοφράς και όχι ο ίδιος.
Κύριε Καραγιάννη, ίσως η παραπάνω στάση σας να οφείλεται στον πανικό και τον εκνευρισμό σας αλλά πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι έχει και η αχαριστία τα όριά της!
Συνδυασμός ΙΔΕΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Προς Ομοσπονδία ΕΕΣΣ
Κοιν: Δήμο Σαλαμίνας
Τοπικό Δίκτυο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως την Τετάρτη 11 Ιουλίου για να συζητήσει την νέα δεύτερη προκλητική επίθεση το Σάββατο 7 Ιουλίου, του Δημοτικού συμβούλου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Τσαβαρή κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας και εκδότη της εφημερίδας «ΕΝΟΤΗΤΑ» Μάνου Δερτούζου.
Η νέα χυδαία επίθεση, αυτή τη φορά στο χώρο της Ομοσπονδίας (τόσο εκτός όσο και εντός της αιθούσης) με ακατανόμαστες ύβρεις αλλά και απειλές για το μέλλον, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας αλλά και στην ομαλή πολιτική ζωή της Σαλαμίνας.
Καλείται η Ομοσπονδία έστω και καθυστερημένα να πάρει θέση και να καταδικάσει την αήθη επίθεση κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας, διότι σε αντίθετη περίπτωση συμφωνεί με παρόμοιες συμπεριφορές.
Κατακρίνουμε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας διότι παρ’ όλο που έλαβε γνώση του γεγονότος, εσιώπησε στη χυδαία και προκλητική συμπεριφορά του μέλους της Εκτελεστικής της Επιτροπής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπαραστέκεται στον Πρόεδρο του συλλόγου μας Μάνο Δερτούζο και καλεί όλους να καταδικάσουν την νέα αυτή προκλητική επίθεση, που έχει στόχο αυτή τη φορά την ελεύθερη έκφραση και την τρομοκράτηση του τοπικού τύπου.
Το Διοικητικό συμβούλιο επίσης αποφασίζει ομόφωνα να μην καλεί πλέον σε καμία εκδήλωση του συλλόγου μας τον κ. Γιάννη Τσαβαρή.
Για το Διοικητικό συμβούλιο.


Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Μάνος Δερτούζος Λουκάς Ψαρράς

Ανώνυμος είπε...

SAS EVRISE E???
H SAS TIN XALASE STA ROUSFETAKIA?????
GIATI OI EKSORAISTIKOI SILOGOI TIN EXETE DEI KAPOS STO NISI MOU K KANETE OTI GOUSTARETE SE PARALIES,SE MOLOUS,KLINETE PARALIES,DEN AFINETE NA VALOUN TA SKAFAKIA PARATHERISTES,ZITATE LEFTA,K DIAFORA??
THA ERTHI H WRA K THA TA POUME ME OLOUS SAS ONOMASTIKA PLEON GIATI TO EXETE PARAKANEI....!!!
SE KATHE PARALIA K ENA TSARDI(EKSORAISTIKOS)
K SINEXIZO:
TWRA THIMITHIKATE TI GINETE STO IKA???
RE DEN TREPOSASTE LIGO OLOI SAS??
KOITAXTE RE NA VGITE ME TON ANTRISMO SAS K OXI NA KANETE VOLTES GIA TO DITHEN ENDIAFERON..
AN EIXE KANEI ERGA THA ETREXE GIA TOUS PSIFOUS???
SPITI TOU THA HTAN K THA PERIMENE TIN KYRIAKH NA ANEVI STO VIMA TIS NIKHS...
ARA???
DEN EGINE TPT PALI.MIA 4ETIA TSAMPA..

Αρχειοθήκη ιστολογίου