Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ

Κύριε Μελά
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ
Ανακοίνωση – Καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη τακτική της Δημοτικής αρχής του Κερατσινίου απέναντι στο σύλλογο μας κατά την εκδήλωση εγκαινίων του 1ου Λυκείου Κερατσινίου. Συγκεκριμένα, καταγγέλλουμε τον αποκλεισμό μας και την φίμωσή μας αφού έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Σταύρο Μελά ότι δεν έχουμε δυνατότητα χαιρετισμού εκ μέρους του Προέδρου και εκπροσώπου μας! Το καταπληκτικό επιχείρημα; ήταν Δεν ήθελε η Δημοτική Αρχή να πάρει… εκλογικό χαρακτήρα η εκδήλωση! Εν ολίγοις, αυτοί που οργάνωσαν την εκδήλωση των εγκαινίων 3 μόλις βδομάδες πριν τις Δημοτικές Εκλογές χωρίς καν να μας ενημερώσουν για ολοφάνερους λόγους, θέτουν τέτοιους λόγους για να μας αποκλείσουν.
Πρόκειται για ένα μάθημα υποκρισίας αυταρχισμού και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς. Πρόκειται για ένα δείγμα γραφής για το πώς αντιμετωπίζει, η Δημοτική Αρχή του κ. Μελά, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και συνολικά την σχολική κοινότητα. Ο Σύλλογος μας, όλοι οι γονείς σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς παλεύαμε όλο το προηγούμενο διάστημα για την επιτάχυνση των διαδικασιών οικοδόμησης του νέου Διδακτηρίου. Τρέξαμε, Πιέσαμε, Αγωνιστήκαμε, κάναμε Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για να ξεπεραστούν οι ολιγωρίες της Δημοτικής Αρχής. Η αμοιβή μας; Ο αποκλεισμός μας και η υποβάθμιση του ρόλου μας.


Ωστόσο τα εύσημα δεν τα περιμένουμε από τον κ. Μελά. Τα αποκτήσαμε με τη δράση μας, την προσφορά μας, την συνεχή προσπάθεια μας για να εξασφαλίζονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης για τα παιδιά μας. Αυτό κάναμε, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αδιαφορώντας για τις μικροσκοπιμότητες. Οι γονείς σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς θα συνεχίσουμε χωρίς να μας εμποδίσει τίποτα.

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!
ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ,


Ο Πρόεδρος
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Παχωπός Αγαπητός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου