Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ“ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2010

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας, διοργάνωσε, για πρώτη φορά στο νησί της Σαλαμίνας, τον αγώνα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης “Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνας 2010”, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, με μεγάλη επιτυχία. Δήλωσαν συμμετοχή 17 σκάφη από 4 Ναυτικούς Ομίλους, εκκίνησαν και τερμάτισαν 14, σε διαδρομή 16 ναυτικών μιλίων περίπου, από το Λιμάνι της Σαλαμίνας, στις προσβάσεις της Πάχης, στο νησάκι Κανάκι και επιστροφή στο Λιμάνι της Σαλαμίνας. Οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα και η άρτια οργάνωσή του, άφησαν άριστες εντυπώσεις ιδίως στους φιλοξενούμενους Ναυταθλητές Ιστιοπλόους. Στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι διοργανωτές, είχαν την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή των ανθρώπων της Επιτροπής Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και του Εφόρου Ανοιχτής Θαλάσσης του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Ειρήνης Φιλίας (ΝΑΟΕΦ) κ. Σταμάτη Μπάρχα, ο οποίος ήταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα και του Αρχικαταμετρητού της ΕΑΘ και μέλους του Ναυτικού Ομίλου Ειρήνης φιλίας (ΝΟΕΦ) κ. Γιάννη Καλατζή. Τα σκάφη που έλαβαν μέρος χωρίστηκαν στις κατηγορίες ORC Club 1 και ORC Club 2, με τα εξής αποτελέσματα:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC Club 1
ΚΑΤΑ-ΤΑΞΗ ΟΝΟΜΑ ΣΚΑΦΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
1 DOCUMENTO ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΝΑΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ
2 ΙΡΙΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
3 QUASAR ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΤ. ΟΜ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC Club 2
ΚΑΤΑ-ΤΑΞΗ ΟΝΟΜΑ ΣΚΑΦΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
1 ΜARESI ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΝΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
2 ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΙΛΙΒΙΓΚΟΣ ΝΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
3 ΝΤΑΝΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΟΥΝΤΖΗΣ ΝΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC Club OVER ALL
ΚΑΤΑ-ΤΑΞΗ ΟΝΟΜΑ ΣΚΑΦΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
1 DOCUMENTO ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΝΑΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ
2 ΙΡΙΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
3 QUASAR ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΤ. ΟΜ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Στην εκδήλωση απονομής των επάθλων που πραγματοποιήθηκε μετά τον αγώνα στην αίθουσα “ΜΠΟΓΡΗ” του Δημοτικού Μεγάρου Σαλαμίνας, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Σπύρος Σοφράς, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Τσαβαρής και Όμηρος Παπασάββας, ο Ταμίας της ΕΑΘ κ. Γρηγόρης Βαρβαρήγος, ο Πρόεδρος του ΙΟΠ/ΔΕΗ κ. Αριστείδης Ρούσσης, ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΙΟΠ κ. Παντελής Καρατζάς και πολλοί φίλοι της Ιστιοπλοΐας.
Ακολούθησε παράθεση Δεξίωσης.
Με το σκάφος ΙΡΙΣ συμμετείχε το 2ο Σχολείο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του ΝΟΒΣ.
Η πρωτοβουλία αυτή του ΝΟΒΣ έχει ως στόχο να καθιερωθεί σε ετήσια βάση αγώνας Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης προς τιμή της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, για να συμβάλει στην ανάπτυξη της Ιστιοπλοΐας στο νησί και στην προβολή του νησιού μέσω της Ιστιοπλοΐας.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

MARESI POU XESKISAME TOUS PRODOTES ME TI SIMAIA TOU XAOS.

Αρχειοθήκη ιστολογίου