Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΣΕΒΑ

Συμπολίτες και συμπολίτισσες

Μετά από 6 μήνες δύσκολου προεκλογικού αγώνα και 2 μήνες πριν την τελική αναμέτρηση της κάλπης ,σας ανακοινώνω την αποχώρηση μου από τον συνδυασμό που ηγείται ο κυρ. Ιωάννης Τσαβαρής .
Με το αγωνιστικό πάθος και ζήλο που με διακατέχει σας πλησίασα ζητώντας την ψήφο σας, για έναν πολιτικά ανεξάρτητο συνδυασμό ,πέρα από προσωπικά συμφέροντα και από ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί και δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Από τις αρχές Αυγούστου διαπίστωσα με έκπληξη ότι στον συνδυασμό παρεισφρέουν υποψηφιότητες που δεν με βρίσκουν σύμφωνο!
Ως εκ τούτου αφ ενός και του ασυμβίβαστου χαρακτήρα μου ,δηλώνω την αποχώρηση μου από τον συγκεκριμένο συνδυασμό και κατ επέκταση από τις Δημοτικές εκλογές 2010.
Με εκτίμηση
Τσεβάς Περικλής

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ Ο ΤΣΕΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΥΤΕ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΣΑΝ ΚΑΠΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΣΙΛΕΚΤΙΚΟΥ , ΕΙΔΕ ΑΚΟΥΣΕ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

mprabo periklh edikses oti exeis ythos kai foras pantelonia oxi brakes san kapioys aloys

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΕΒΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ , ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΖΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΗ ΕΚΕΙ

Αρχειοθήκη ιστολογίου