Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Στο στόχαστρο η πρόοδος του τόπου

Οι γνωστοί άγνωστοι ξαναχτύπησαν την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου με την ευκαιρία της κατασκευής του έργου των ομβρίων υδάτων στην περιοχή του Βουρκαρίου. Μετά από ανώνυμη καταγγελία, το Λιμεναρχείο Σαλαμίνας –παρά το ότι ήταν ενήμερο για την ύπαρξη των σχετικών αδειών – ενήργησε έλεγχο, διακόπτοντας την πορεία των εργασιών επί δίωρο. Αφού διαπίστωσε ότι υφίστανται όλες οι απαραίτητες άδειες, επέτρεψε τη συνέχιση του έργου.
Ωστόσο το γεγονός παραμένει. Αυτή η καταγγελία έρχεται να προστεθεί σε όλες όσες έχουν γίνει κάθε φορά που ξεκίνησε ένα έργο, κάθε φορά που πάει να μπει μια πέτρα πάνω στην άλλη.
Ανώνυμες καταγγελίες από ανθρώπους που επιζητούν να φρενάρουν ό,τι καλό πάει να γίνει. Από ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει το μέλλον και η πρόοδος του τόπου, παρά μόνο τα δικά τους συμφέροντα. Ο λαός της Σαλαμίνας βλέπει και κρίνει. Είναι βέβαιο πως όταν έρθει η ώρα, θα δώσει τη δική του απάντηση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΥΜΕΝΑΡΧΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΡΕΙΧΝΗ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΒΡΙΟΝ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΥΡΙΕ (ΑΔΙΑΦΘΟΡΕ);ΕΚΑΝΕΣ ΜΗΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ;
ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ;
ΚΟΙΤΑ ΛΥΜΕΝΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΠΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ROYFIANOI OLOY TOY KOSMOY ENOTHITE. ROYFIANEPSTE-ROYFIANEPSTE OLO KAI KATI THA BGEI

http://anatropespress.blogspot.com/ είπε...

ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου