Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Επίορκοι οι σύμβουλοι που απέχουν του Δ.Σ.

Για ακόμη μία φορά, τη δεύτερη κατά σειρά, χθες βράδυ ματαιώθηκε Δημοτικό Συμβούλιο με 32 θέματα, από τα οποία πάνω από τα μισά αφορούσαν υποθέσεις δημοτών, λόγω μη απαρτίας. Αιτία η αδικαιολόγητη (στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων) απουσία πολλών δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας.
«Με λυπεί η συμπεριφορά των δημοτικών συμβούλων που απουσιάζουν για δεύτερη συνεχή φορά. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό σε προηγούμενη θητεία αυτού των Δημοτικού Συμβουλίου. Δηλώνει πολιτική σκοπιμότητα, συμπεριφορά που αντίκειται στον όρκο που δώσαμε. Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να επιδείξει ένας εκλεγμένος που έχει ορκιστεί να υπερασπίζεται τους θεσμούς. Αυτού του είδους η μικροπολιτική χαρακτηρίζει εκείνον που την ασκεί και το πολιτικό του διαμέτρημα. Κι αυτό διότι διοίκηση του δήμου δεν ασκεί μόνο η πλειοψηφία, ασκεί και η μειοψηφία διά του ελέγχου της.
Με τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να ξέρουν πως δεν επιτυγχάνουν τίποτε. Ο κόσμος βλέπει και θα τις κρίνει ανάλογα», τόνισε παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Σπύρος Σοφράς.
Το γεγονός καταδίκασε και ο υποψ. Δήμαρχος Νίκος Ράπτης, που είχε προσέλθει στη συνεδρίαση: «Κάποιοι συμπολίτες μας περιμένουν κάποιες αποφάσεις. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να χειραγωγούμε τους θεσμούς» τόνισε μιλώντας για δημαγωγικά παιχνίδια και μικροπολιτική.
Το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ορίστηκε για την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
Παναγιωτης, Γιωργος και Ηλιας τριο Φυντανειρος, ο τριτος αφου εβαλε στο λουκι τους κουτους πρωτους για να ειναι αυτος ισοβιος προπονητης, ολο τον καιρο απειλουσαν, εκβιαζαν,και εβριζαν τους παντες, εκαναν δηλαδη αυτο που τοσο καλα γνωριζουν, τωρα που τους εδιωξαν με τις κλωτσιες απο το Περαμα αρχισαν να γλυφουν εκει που εφτυναν.
Αυτη η τιμωρια τους αξιζει, ας βαλουν την ουρα στα σκελια και ας ζητησουν συγνωμη απο τους Σαλαμινιους και τελος ασ κοψουν τις ψευτομαγκιες, η ουρα στα σκελια και επιστοφη στο μαντρι τριπλετα της συμφορας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ως Σαλαμίνιος απαιτώ να ξέρω ποιοι δεν ήταν στο Συμβούλιο. Αρκετοί από αυτούς κατεβαίνουν υποψήφιοι δήμαρχοι και θέλω να ξέρω ποιοι έλειπαν. Μαύρο σε όσους έλειπαν. ΔΕΝ ξεχνώ πως οι Παππασάβασ και Νάννου έφυγαν πριν συζητηθεί το θέμα της Κυνόσουρας (για να μην πάρουν θέση;;;;). Επίσης απαιτώ να δημοσιεύονται όλα τα πρακτικά από τα δημοτικά συμβούλια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ηλιθιε ανατροπεα κλεισε το κολοsalamisblogspot γιατι γινεσαι ρομπα ρε καραγκιοζη. Τελικα στο εκλεισε ο Τραυλος ή τα πηρες; Δηλαδη εισαι κοτα ή λαμογιο;Μαλλον και τα δυο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΗ ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ 12:31 ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΟΡΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΥΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΟΥΝ - ΕΙΣΑΙ - ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

katholoy tyxaio poy kanenas kompleksikos koykoyloforos mplokeristas den exei stoys filikoys syndesmoys tis anatropes.

Ανώνυμος είπε...

ZHLEYOYN KAI SKANE TA ROYFIANOMPLOK

Αρχειοθήκη ιστολογίου