Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Γενικές Συνελεύσεις Ε.Π.Σ.Π

Πραγματοποιήθηκαν χθες 20.9.2010 στον περιβάλλοντα χώρο των γραφείων της Ε.Π.Σ.Π. στο Σ.Ε.Φ. οι δυο Γενικές Συνελεύσεις της Ένωσης και ακλούθησαν οι κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Α’ , Β’ , Γ’ Κατηγορίας 2010-2011 και η κλήρωση του 3ου γύρου της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά 2010-2011.
Η συμμετοχή των εκπροσώπων των σωματείων στις δυο Συνελεύσεις και στις κληρώσεις ήταν υψηλή.
Τις Γενικές Συνελεύσεις του οικονομικού Προϋπολογισμού της Ε.Π.Σ.Π. του 2011 και της καταστατικής εναρμόνισης της Ε.Π.Σ.Π. με βάση το Σχέδιο Καταστατικού που εισηγήθηκε η Διοίκηση της Ένωσης χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά κ. ΤΑΚΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ και ο κ.ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Γεν.Γραμματέας του Σ.Δ.Π.ΠΕΙΡΑΙΑ.
Το άνοιγμα των εργασιών των δυο Συνελεύσεων πραγματοποίησε ο Γεν.Γραμματέας της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΑΚΑΣ, καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των σωματείων και ζητώντας από όλους να συμβάλλουν για καλύτερη ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους τους τομείς.
Στη συνέχεια ο Ταμίας της Ένωσης κ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ παρουσίασε τον οικονομικό Προϋπολογισμό του 2011 και απάντησε στις ερωτήσεις που τέθηκαν .
Στη Γεν.Συνέλευση του Προϋπολογισμού μίλησαν κατά σειρά οι κ.κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΛΕΣ, (μέλος Δ.Σ.), ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΝΙΑΣ (ΑΜΦΙΑΛΗ) και ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΥΚΑΣ (Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣΠ).
Στο κλείσιμο της Γεν.Συνέλευσης Προϋπολογισμού ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ τόνισε την ανάγκη και την υποχρέωση της Διοίκησης να εξαντλήσει κάθε περιθώριο ώστε να υλοποιηθεί ο Προϋπολογισμός για να λειτουργήσει η Ένωση και οι διοργανώσεις, γεγονός που δημιουργεί τις δυνατότητες να υπάρξουν και νέες πηγές εσόδων, υπέρ των σωματείων και των στόχων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.
Στην ψηφοφορία που ακολούθησε οι εκπρόσωποι των πειραϊκών σωματείων ενέκριναν ομοφώνως τον οικονομικό Προϋπολογισμό της Ε.Π.Σ.Π. του 2011.
Ακριβώς μετά το τέλος της Τακτικής Γεν. Συνέλευσης το σώμα των αντιπροσώπων κράτησε ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του εκλιπόντα ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΥΡΑΚΗ που τόσα πρόσφερε στον Αθλητισμό , την Ελληνική Διαιτησία και την πόλη του Πειραιά.
Ακλούθησε η Έκτακτη Καταστατική Γεν.Συνέλευση για την επικύρωση του Καταστατικού της Ε.Π.Σ.Π. που εισηγήθηκε η Διοίκηση της Ένωσης και με βάση το Σχέδιο Καταστατικού που απέστειλε η ΕΠΟ στις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις και ισχύει συνολικά για το άθλημα του ποδοσφαίρου.

-/-











-2-
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ.ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ παρουσίασε τις βασικές πλευρές και διατάξεις του Σχεδίου Καταστατικού που εισηγήθηκε η Διοίκηση και τόνισε ότι το νέο Καταστατικό είναι εργαλείο δουλειάς, ανεβάζει τον πήχυ απαιτήσεων και αποτελεσματικής διοίκησης της Ένωσης προς όφελος των σωματείων και συνολικά του πειραϊκού ποδοσφαίρου.
Στη συζήτηση που ακλούθησε μίλησαν κατά σειρά οι κ.κ. ΧΡ.ΜΠΟΥΛΕΣ(Δ.Σ. Ε.Π.Σ.Π.), Β.ΤΑΟΥΞΗΣ (ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ), Μ.ΜΑΧΑΣ (ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ.), Μ.ΜΟΥΣΕΛΗΣ (Δ.Σ. Ε.Π.Σ.Π.), Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ), Κ.ΝΙΚΟΛΕΟΥΣΑΚΟΣ (ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡ), Δ.ΒΑΛΒΗΣ (ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΚΗ), Δ.ΜΟΥΡΙΚΗΣ (πρώην Δ.Σ. Ε.Π.Σ.Π. και Ε.Π.Ο.), Α.ΤΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ (πρώην Δ.Σ. Ε.Π.Σ.Π. και Ε.Π.Ο.),Γ.ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ (ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ), Π.ΚΟΥΒΑΡΗΣ (ΠΟΡΦΥΡΑΣ),ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Π.Σ.Π.), Κ.ΒΡΑΚΑΣ (ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Π.Σ.Π.).
Τελευταίος ομιλητής ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρώην Πρόεδρος της κ.ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος τόνισε με έμφαση ότι η Ένωση καλείται διοικητικά να κάνει αυτό που χρειάζεται το πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Να εκλεγεί ισχυρή Διοίκηση με αξιοκρατία και με δημοκρατική επιλογή από το ενιαίο ψηφοδέλτιο
των συμμετεχόντων για την εκλογή Διοίκησης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.
Ακολούθησε κατ’ άρθρον-ψηφοφορία και το Νέο Καταστατικό της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εγκρίθηκε κατ’ άρθρον
και συνολικά με συντριπτική πλειοψηφία και με αρνητικές η’ λευκές ψήφους από 1 έως 4 στο σύνολο
των 66 συμμετεχόντων αντιπροσώπων των Πειραϊκών σωματείων.
Μετά το πέρας των δυο Γ εν. Συνελεύσεων πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων
2010-2011 όλων των κατηγοριών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.
Την κλήρωση διεύθυνε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κος ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΕΒΑΣ μαζί με τα
μέλη της αντίστοιχης Επιτροπής κ.κ. Κ.ΚΩΣΤΑΚΗ, και Γ. ΣΙΑΚΟΥΛΗ.
Στην κλήρωση των πρωταθλημάτων 2010-2011 της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα των
σωματείων που είχαν υποβληθεί στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και ενέκρινε το Δ.Σ της 16.9.2010.
Στο τέλος και κλείνοντας όλες τις χθεσινές εργασίες της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ο Πρόεδρος κος ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Πειραϊκών σωματείων, τα μέλη της Διοίκησης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, τους προσκεκλημένους και όλους τους ομιλητές για την μεστή, ουσιαστική και υπεύθυνη συμμετοχή και επισημάνσεις τους, γεγονός που βοηθάει, δυναμώνει και αυξάνει το ΚΥΡΟΣ των σωματείων της Ένωσης και του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου .
Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους στο πειραϊκό ποδόσφαιρο –ποδοσφαιριστές-διαιτητές-προπονητές-παράγοντες-φιλάθλους να συμβάλουν ενιαία και ο καθένας ξεχωριστά ώστε στις φετινές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις να μηδενίσουμε τις εκδηλώσεις βίας και να κερδίσουμε ακόμη ένα βήμα προόδου
υπέρ του κοινωνικού προσώπου του ποδοσφαίρου και του ποδοσφαιρικού Πειραιά.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου