Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ

ΖΟΥΠΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου
Γενικός Γραμματέας Νομαρχίας Δυτικής Αττικής

Κερατσίνι, 2/09/2010
ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ


Δήλωση – Καταγγελία του Δημοτικού Συμβούλου Ζαχαρία Ζούπη
Δύο περίπου μήνες πριν τις εκλογές, ο Φώτης Μελάς συνεχίζει να κυβερνάει ως ΄΄μαυρογιαλούρος΄΄, μετατρέποντας το Δημαρχείο σε Ρουσφετολογικό Κέντρο και οδηγώντας τον Δήμο σε οικονομική καταστροφή. Στην απέλπιδα προσπάθειά του να επανεκλεγεί συνεχίζει απτόητος τις αλόγιστες προσλήψεις με διαφόρων τύπων συμβάσεις, κλείνοντας τα μάτια απέναντι στο γεγονός ότι έφτασε τα χρέη του Δήμου κοντά στα 25εκατομ. ευρώ και ότι μόνο επί της τελευταίας θητείας του σύναψε νέα δάνεια ύψους 7,5εκατομ. ευρώ!

Λίγες μέρες πριν, κωφεύοντας απέναντι στις έντονες ενστάσεις σύσσωμης της Αντιπολίτευσης, στηριγμένος στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, προχώρησε στην πραγματοποίηση κι’ άλλων 18 προσλήψεων. Έσπασε έτσι κάθε ρεκόρ, αφού από πέρυσι τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, έχει προχωρήσει σε περίπου …….300 προσλήψεις! Όσον αφορά δε την ΄΄μεθοδολογία΄΄ προσλήψεων, αυτή χαρακτηρίζεται από δύο λέξεις: Αδιαφάνεια και Ρουσφέτι.
Είναι φανερό ότι ο Φώτης Μελάς αναζητά σανίδα σωτηρίας ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου στην ΄΄ υποχρέωση ΄΄ εκατοντάδων ανέργων του Δήμου μας, αδιαφορώντας για την αγωνία της ανεργίας χιλιάδων Κερατσινιωτών που δεν συμπεριλαμβάνονται στους εκλεκτούς του. Χιλιάδων Κερατσινιωτών που τους προσβάλει και τους εμπαίζει με την στάση και συμπεριφορά του. Ο Φώτης Μελάς ψάχνει από κάπου να σωθεί, αφού ξέρει ότι δεν έχει να εμφανίσει τίποτα. Στην θητεία του:

- Κανένα νέο έργο δεν δρομολογήθηκε
- Χάθηκε το Κέντρο Υγείας
- Εγκαταλείφθηκε η αξιοποίηση του χώρου του Καχραμάνογλου και της ΝΑΦΘΑ
- Αφέθησαν δίχως συστηματικά έργα συντήρησης τα σχολεία

Μάταια όμως ψάχνει σωτηρία. Το 2010 δεν θα βρεθούν σωτήρες του, όπως έπραξαν κάποιοι το 2006. Το 2010 είναι ευκαιρία ριζικής αλλαγής στην πορεία του νέου Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Ελπίζω ότι αυτή η ευκαιρία δεν θα χαθεί με λαθεμένες επιλογές και προσωπικές στρατηγικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου