Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκίνησε το έργο των ομβρίων υδάτων

Πιστή στις δεσμεύσεις της, η δημοτική αρχή εξασφάλισε και κατασκευάζει ακόμη ένα μεγάλο έργο υποδομής για τον τόπο. Πρόκειται για το δίκτυο ομβρίων υδάτων, έργο ύψους 3,5 εκ. ευρώ, έργο ζωής το οποίο περίμεναν χρόνια οι κάτοικοι της Σαλαμίνας, που το χειμώνα με την πρώτη δυνατή βροχή αδυνατούν να περάσουν από το κέντρο της πόλης.
Ήδη οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή Βουρκάρι. Στη συνέχεια οι εργασίες θα μεταφερθούν στο αναψυκτήριο, στις οδούς Αγ. Μηνά και Μ. Κριτσίκη καταλήγοντας στο «Σαρωνίς» και την κεντρική διασταύρωση.
Το έργο της κατασκευής ομβρίων υδάτων μαζί με την αποχέτευση της Σαλαμίνας και των Παλουκίων αποτελούν ένα τρίπτυχο μεγάλων έργων – στοίχημα του δημάρχου Σπύρου Σοφρά, η ολοκλήρωση δε αυτών τους επόμενους μήνες θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση του τόπου και στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.
«Αυτή η δημοτική αρχή κάνει έργο. Έργο ουσίας, έργο που η πόλη περίμενε χρόνια για να ανασάνει και να αναπτυχθεί τουριστικά. Εμείς από την πρώτη στιγμή της θητείας μας θέσαμε προτεραιότητες και υλοποιήσαμε κατ΄ αρχήν όλα εκείνα που η Σαλαμίνα είχε απόλυτη ανάγκη. Βάλαμε τις βάσεις για την είσοδο του τόπου μας στη νέα εποχή, στην οποία το νησί, απαλλαγμένο από τις πληγές που το βάραιναν χρόνια, θα αναδείξει την πολιτιστική και ιστορική του φυσιογνωμία και θα πάρει τη θέση που του αξίζει στον παγκόσμιο χάρτη» τονίζει ο δήμαρχος Σπύρος Σοφράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου