Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Αποτελεσματική η συνάντηση με την Υπουργό Υγείας

Μετά τη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας και σε υλοποίηση της απόφασης που πάρθηκε, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Σπύρος Σοφράς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Βαγγέλης Αγαπίου και Νίκος Ράπτης, μαζί με τον εκπρόσωπο του Κέντρου Υγείας- Πρόεδρο των Εργαζομένων Γεράσιμο Δραγομάνοβιτς, επισκέφτηκαν σήμερα στις 12.00 την Υπουργό Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, προκειμένου να συζητήσουν μαζί της και να της εκθέσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στο Κ.Υ.
Η κ. Ξενογιαννακοπούλου συμφώνησε ότι θα πρέπει να υπάρξει άμεσα παρέμβαση και υποσχέθηκε α) Την άμεση τοποθέτηση 2 επικουρικών ιατρών προς ενίσχυση των υπαρχόντων β) Την άμεση επάνδρωση της μονάδας του ΕΚΑΒ με διακομιστή διασώστη και γ) Ότι θα εξετάσει την περίπτωση της ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας με 4 ειδικευόμενους ιατρούς.
Αναφορικά με το θέμα που της τέθηκε σχετικά με τη μετατροπή του Κέντρου Υγείας σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, η Υπουργός ενημέρωσε ότι το θέμα θα ενταχθεί στο νομοσχέδιο που θα προβλέπει τις αλλαγές στην ενιαία Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου