Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

4 Τερματοφύλακες στον Αμπελακιακό

Ανανέωσε ο Ν. Τριανταφύλου.
Με κινήσεις ΜΑΤ την τελευταία στιγμή η διοίκηση του ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΥ ανανέωσε τη συνεργασία  με τον έμπειρο τερματοφύλακα Νίκο Τριανταφύλου, καθώς απέκτησε και τον 20χρονο τερματοφύλακα Μπάμπη Τσαγκάρη που πέρσι αγωνιζόταν στην Α.Ε. Σαλαμίνας, έτσι έχοντας στο ρόστερ του τους νεαρούς ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους Πέτρο Μαγιάτη και Δημήτρη Μπελόνη κλειδώνει την άμυνά του και δίνει λύση ουσίας κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.
Τέλος ακόμη ένα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά στα χαφ τον 28χρονο Λιοφάγο απέκτησε ο Αμπελακιακός, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής παλαιότερα είχε αγωνιστεί ξανά στον Αμπελακιακό αλλά και στον Αίαντα, τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδα της Χαλκίδας.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θεοχαρη, γιατί τελευταία ασχολείσαι με παπαριές και σταμάτησες τα δημοτικά? Βλέπεις τον τυφώνα Τσαβαρής να έρχεται κατα πάνω σου και σκέφτεσαι που θα χάσεις τα λεφτουδάκια του Σοφρά?

Ανώνυμος είπε...

AKRIBOS KARAGIOZAKO, BLEPEIS 50000euro TO MHNA DEN TA BRISKIS EYKOLA, ASXETA AN MOY EXOYN TAKSI PERISOTERA

Ανώνυμος είπε...

KALA DIABASES KOMPLEKSIKE KARAGIOZAKO PENHNTA XILIADES EYRO TO MHNA, ESY DEN TA EXEIS DEI OYTE STON YPNO SOY

Ανώνυμος είπε...

Ας κρατησουμε λιγο το επιπεδο κυριοι

Ανώνυμος είπε...

Ενας τυφώνας πάντα στο τέλος ξεθυμαινει και εξαφανιζετε...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 50.000 EURO Ή ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΣΟΥ Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ, ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΧΕΙΣ; ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ 1,5εκ. εθρω ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΘΕΟΧΑΡΗ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ. ΟΥΤΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΠΛΟΙΣΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΕΕΣ 14, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΟΟΟΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΗΓΕΣ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ Σ ΕΧΑΣΑ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου