Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Υγρασία και το θερμόμετρο πάνω από τους 36

Νέφος, υγρασία και ο υδράργυρος που ήδη από τις επτά το πρωί σκαρφάλωσε πάνω από τους 37 βαθμούς στην Αθήνα κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες όποτε ενδέχεται να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθουν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες όποτε υπάρχει πιθανότητα καταιγίδας μικρής διάρκειας στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου