Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ολοκληρώθηκαν τα έργα στη στροφή της Ιπποκράτους

Ολοκληρώθηκαν μέσα στον Ιούνιο οι εργασίες στη στροφή - καρμανιόλα της Λ. Ιπποκράτους στη συμβολή με την Αγ. Λαυρεντίου. Η συγκεκριμένη στροφή, λόγω της λάθος κλίσης της, είχε στοιχήσει μέχρι σήμερα τη ζωή σε πολλούς συμπολίτες μας, κυρίως νέα παιδιά, που ανέπτυσσαν μεγάλες ταχύτητες ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.
Για το Δήμαρχο Σαλαμίνας Σπύρο Σοφρά η παρέμβαση στο σημείο αυτό ήταν στοίχημα από τη στιγμή που ξεκίνησε τη θητεία του. Αφού ήρθε σε επαφή με τους ιδιοκτήτες των γύρω οικοπέδων, φέτος τον Απρίλιο το έργο ξεκίνησε. Ωστόσο και σ΄ αυτή την περίπτωση, οι γνωστοί άγνωστοι που στόχο έχουν να φρενάρουν κάθε αχτίδα ανάπτυξης στη Σαλαμίνα, ξαναχτύπησαν, με καταγγελίες αυτή τη φορά στην Αρχαιολογική Υπηρεσία και στην Πολεοδομία. Παρά ταύτα οι εργασίες προχώρησαν με διαπλατύνσεις, αλλαγή θέσεων σε μια σειρά κολώνες της ΔΕΗ και του ΟΤΕ και τελικά αλλαγή της κλίσης.
Ακόμη ένα έργο που βάλτωνε δεκαετίες έγινε πραγματικότητα. Κι όπως τονίζει ο Σπύρος Σοφράς: «Για την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και ιδιαίτερα της ζωής των παιδιών μας δεν μπορεί και δεν πρέπει τίποτα να μετρά περισσότερο».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η φωτιά τι έγινε στον ύπνο σου την είδες;

Ανώνυμος είπε...

PARE RE MALAKA TIN PYROSBESTIKI NA MATHIS, ANTE KOMPLEKSIKE E KOMPLEKSIKE

Αρχειοθήκη ιστολογίου