Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ

Για να τελειώνουμε άπαξ δια παντός με τον κάθε καραγκιόζη, ρουφιάνα, κουκουλοφόρο και φασιστοειδές που δεν έχει το θάρρος να γράψει η να πει ούτε το όνομα του (φανταστείτε πόσο βρωμερό όνομα κουβαλάει) και τον τελευταίο καιρό έχουν βρει μέσω του διαδικτύου το προσφιλές τους σπορ λασπολογοντας , ρουφιανεύοντας, και κατασυκοφαντώντας όποιον τους δωθει εντολή από τα βρωμερά και τρισάθλια αφεντικά τους, θα πρέπει στο όνομα της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης να τους γίνει ξεκάθαρο κάτι. Ο εισαγγελέας από τη στιγμή που υποβληθεί μήνυση σε συγκεκριμένο άτομο που διαχειρίζεται ένα συκοφαντικό μπλοκ και του υποδειχθεί και η διεύθυνση του διαχειριστή, τότε αγαπημένοι μου κουκουλοφόροι η δικαιοσύνη θα είναι αμείλικτη, επειδή λοιπόν γνωρίζουμε και πρόσωπα και πράγματα και σήμερα θα γράψουμε Μονό τα αρχικά (Λ.Μ)και (Σ.Γ) να είστε σίγουροι υπάρχουν και αλοι , την επόμενη φορά ο εισαγγελέας θα είναι στο χορο του p/c σας και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα για εσάς και τα βρωμερά και τρισάθλια αφεντικά σας.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ton LM ton epiasa, o SG poios einai gia dose kanena stoixeio parapano...

Ανώνυμος είπε...

oyst.....................koyfales lamogia.......................kapoia stigmh ua sas mauoyme oloi....kai tote na doyme poy ua kryfteite.....

Ανώνυμος είπε...

ok re paidia alla o SG poios einai doste kanena stoixeio bas kai ton katalavoume einai apo tin idia parataxi me ton LM???

Ανώνυμος είπε...

DEKSIOS KAI AYTOS EKS ANATOLON

Ανώνυμος είπε...

ti egine ore koykoyloforoi?tremete to fos toy ilioy?

Ανώνυμος είπε...

GRAFO TA ARXIKA AKOMH ENOS KOYKOYLOFOROROYFIANOY EINAI O APOXORISAS (M.B) TIS IDIS OMADAS KAI SYMORIAS. TYXAIO? DE NOMIZO!

Ανώνυμος είπε...

Afto itan efkolo! Mono pou den itan se afti tin omada!

Ανώνυμος είπε...

ki aftos dexios einai???

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑ ΠΑΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΖΩΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

TELIKA H SOBAROTHTA ENOS XOROY EKFRASHS OPOS EINAI KAI TA BLOG FENETE APO TOYS ANAGNOSTES TOY. SE ETOYTO TO XORO KAI OI ANAGNOSTES-SXOLIASTES DIAKRINONTAI APO SOBAROTHTA KAI EYPREPIA.
MPRABO SE OLOYS.

Αρχειοθήκη ιστολογίου