Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Διαψεύδει ο Όμηρος Παπασάββας τα περί μη υποψηφιότητας

Από διάψευση σε διάψευση αυτές τις ημέρες, αφού ανάμεσα στις πολλές αβασάνιστες φήμες που κυκλοφόρησαν την εβδομάδα που μας πέρασε από τα γνωστά πλέον άγνωστα κέντρα – και διαψεύστηκαν μία προς μία στις «Ανατροπές» - κάποιες ήθελαν τον Όμηρο Παπασάββα να αποσύρεται από την εκλογική μάχη, πράγμα βέβαια που όσοι ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα, το θεωρήσαμε εξ΄ αρχής απίθανο σενάριο, αφού ο κ. Παπασάββας έχει ήδη παρουσιάσει αρκετούς υποψηφίους ενώ ο συνδυασμός του διοργανώνει συνεχώς νέες εκδηλώσεις. Ρωτήσαμε όμως τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο:


Ανατροπές: Κύριε Παπασάββα, τα γνωστά χαλκεία αυτή τη φορά διέδωσαν ότι αποσύρετε την υποψηφιότητά σας. Τι έχετε να απαντήσετε;

Όμηρος Παπασάββας: Κανένα χαλκείο, κανένα μαντείο δε θα μπορέσει να αποπροσανατολίσει τους πολίτες της Σαλαμίνας. Πράγματι, τον τελευταίο καιρό κάποιοι που γνώρισαν κατά το παρελθόν αξιοθρήνητες ήττες και κάποιοι άλλοι που βρίσκονται σε κατάσταση πανικού, διαδίδουν ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Γι΄ αυτό το λόγο αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω τους πολίτες πως καμία προπαγανδιστική παραμυθολογία δεν θα μπορέσει να σταματήσει την προχωρητική μας πορεία. Εμείς δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε, γιατί αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή. Είναι αλήθεια πως δεν μπορούν να πείσουν τον κόσμο με τις απόψεις τους, γι΄αυτό προσπαθούν με ανήθικους τρόπους να ξεγελάσουν τους δημότες. Αυτό δείχνει αναμφίβολα έλλειμμα σεβασμού της δημοκρατίας. Οι πολίτες, για άλλη μια φορά, με την ψήφο τους, θα καταδικάσουν αυτές τις ανήθικες συμπεριφορές και θα περιθωριοποιήσουν για πάντα τους λασπολόγους και τους χυδαιολόγους. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τον προεκλογικό μας αγώνα με πολιτικό ήθος και αξιοπρέπεια. Πιστεύω πως ο υπέροχος κόσμος της Σαλαμίνας δεν ανέχεται τέτοιες νοοτροπίες, περιμένει από όλους τους υποψηφίους ένα πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα, χωρίς αντιπαραθέσεις και ακρότητες, γιατί ξέρει πολύ καλά πως με παρωχημένες και καθεστωτικές νοοτροπίες, με την παραπληροφόρηση και τον αποπροσανατολισμό δεν οικοδομείται το μέλλον της Σαλαμίνας. Δηλώνω για άλλη μια φορά ότι θα είμαι υποψήφιος και δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ με τέτοιες κακοήθειες.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΟΜΗΡΕ,,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ;...ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ;ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ....ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΟΜΗΡΕ;ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ; ΠΕΣ ΜΑΣ.
ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.....ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.....
ΣΕ ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ;
Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΙΟ ΡΕ ΟΜΗΡΕ...ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ....ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΠΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ...ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ.......ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΜΟΣ.....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΥΔΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

αυτος δεν ειναι ουτε μονοφθαλμος.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα με το κέντρο υγείας που ενδιαφέρει όλους τους πολίτες εσένα σε αφήνει αδιάφορο;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΕΛΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Άνοιξε μία θέση τύπου στο κέντρο υγείας. Τώρα είμαι σίγουρος θα σε ενδιαφέρει. Εάν κάνουμε λάθος τότε θα ενδιαφέρει την συζυγό σου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΜΗΡΕ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΥΠΡΙΕ...ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ......ΓΙΑΤΙ;
ΑΔΥΝΑΜΙΑ;
ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;
ΤΙ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου