Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αν μιλάμε για αγαπημένη οικογένεια, αυτή θα τη βρούμε στην ιστορική ομάδα του νησιού μας, στον Αμπελακιακό τα λόγια γίνονται πράξεις και το μόνο που κυριαρχεί είναι η πραγματική αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα παιδιά της Σαλαμίνας.
Οι διοικούντες του Αμπελακιακού έχουν κάνει σημαία τους τη ρήση «όλοι για έναν και ένας για όλους».
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι την τελευταία χρονιά η ομάδα θεωρείται από τους ποιο νοικοκυρεμένες ομάδες του Πειραιά, δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτή την ομάδα οι άνθρωποι που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο δεν τρελαίνονται για τις καρέκλες, τα προεδριλίκια και τις φιγούρες, πως αλλιώς άλλωστε θα μπορούσε να εξηγηθεί ότι οι δύο προηγούμενοι Προέδροι, Χρήστος Θεοχάρης και Βαγγέλης Μπούκης μετέχουν και στο νέο Δ/Σ με Πρόεδρο τον Κώστα Φαφούτη.
Σκεφτείτε αν είχε γίνει σε άλλη ομάδα της Σαλαμίνας αυτό και ας θυμηθούμε το άκρατο μίσος πρώην προέδρων, πρώην πλέον ομάδας της Σαλαμίνας όταν έφυγε ο ένας και ανέλαβε ο άλλος.
Αυτό που συμβαίνει λοιπόν στον Αμπελακιακό και είναι παράδειγμα προς μίμηση συμβαίνει γιατί οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη διοίκηση έχουν καταλάβει ένα πράγμα. Ότι στη ζωή γεννιέσαι δεν φτιάχνεσαι.
Έτσι και εφέτος λοιπόν ο Αμπελακιακός με δικά μας παιδιά και αυτή τη φορά θα κοσμεί τη Σαλαμίνα και το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε
εμείς είναι να δείξουμε εμπράκτως την αγάπη μας στα δικά μας παιδιά, στη δική μας ομάδα, στη δική μας ιστορία. Όλα λοιπόν στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου