Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Δεκάδες κοινωνικά και πολιτικά στελέχη στηρίζουν την υποψηφιότητα του Ζαχαρία Ζούπη για τον Δήμο Κερατσινίου. Ήδη, με κείμενο στήριξης κάνουν σαφές ότι θεωρούν την υποψηφιότητα Ζούπη, ως την πιο ενδεδειγμένη και την πιο εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις της συγκυρίας, με τις απαιτήσεις που απορρέουν για την Αυτοδιοίκηση από τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»

Το πλήρες κείμενο στήριξης είναι το παρακάτω :


Το Σχέδιο ΄΄ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΄΄ είναι πια γεγονός. Μια μεγάλη Μεταρρύθμιση ψηφίστηκε και θα αρχίσει να υλοποιείται από την ανάληψη των καθηκόντων των νέων Δημοτικών Αρχών και των πρώτων Περιφερειακών Αρχών που θα προκύψουν από τις κρίσιμες Εκλογές του Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια μεγάλη Αλλαγή και μια μεγάλη Ευκαιρία για τις τοπικές κοινωνίες και την χώρα συνολικά. Ευκαιρία και για τον νέο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας που καλύπτει μια περιοχή με οξύτατα αναπτυξιακά –οικονομικά –κοινωνικά -περιβαλλοντικά προβλήματα.

Εμείς που υπογράφουμε παρακάτω, είμαστε ένα δείγμα και μόνο ενός ευρύτατου φάσματος από πολίτες των πιο διαφορετικών πολιτικών και κοινωνικών χωρών που έχουμε αντίστοιχες αναζητήσεις και ανησυχίες. Απευθύνουμε αυτή την επιστολή προς την Ηγεσία του ΠΑΣΟΚ καλώντας να εκφράσει την στήριξή της προς τον Ζαχαρία Ζούπη. Δεν πρόκειται για μια επιλογή μας με προσωπικά κίνητρα. Αποτελεί πρωτοβουλία στήριξης, αφού πιστεύουμε ότι ο Ζαχαρίας Ζούπης μπορεί να εκφράσει και να εγγυηθεί με τον πιο αυθεντικό τρόπο:



• Το κλίμα ανανέωσης που απαιτεί η κοινωνία και οι πολίτες.
• Την ανάγκη ριζικών τομών στην λειτουργία του νέου Δήμου, ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητά του.
• Την δυνατότητα ανάληψης πρωτοβουλιών για την αναβάθμιση της περιοχής, η οποία πρέπει επιτέλους να ξεφύγει από το τέλμα που την οδήγησαν ειδικά η Δημοτική Αρχή του Φώτη Μελά στο Κερατσίνι.
• Τον σχηματισμό ενός ευρύτατου νικηφόρου μετώπου ευθύνης, δημιουργίας, αναπτυξιακής στόχευσης και περιβαλλοντικής ευαισθησίας.


Για εμάς η πολιτική πορεία και η αυτοδιοικητική εμπειρία του Ζαχαρία Ζούπη, ο τρόπος σκέψης και οι προτάσεις του, ο ριζοσπαστισμός του και η προσήλωσή του στις αρχές της διαφάνειας και της συμμετοχής αποτελούν εχέγγυα όχι μόνο για την νίκη στις εκλογές, αλλά και για μια νέα πορεία. Δεν υποτιμούμε πιθανές άλλες υποψηφιότητες από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Θεωρούμε ωστόσο την υποψηφιότητα του Ζαχαρία Ζούπη ως την πιο ενδεδειγμένη, την πιο εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις της συγκυρίας, με τις απαιτήσεις που απορρέουν για την Αυτοδιοίκηση από τον ΄΄ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΄΄.

Ανάμεσα στις υπογραφές, είναι και οι :
Τσούτσας Γιάννης, Ιατρός- Παθολόγος Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου, Δατσέρη Άννα, Δημοτική Σύμβουλος Κερατσινίου, Δ.Σ. Άρη Αμφιάλης, Κλαουράκης Αντώνης, Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων, Πρόεδρος Ένωσης Κρητών- Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Χορτάτος Μπάμπης, Μέλος της Ε.Ε της Παν. Ομοσπ. Εργαζομένων Υπ. Άμυνας, Πρόεδρος Σωματείου 700 ΣΕ, Στεφανίδου Σταυρούλα, Μέλος Σ.Ε Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κερατσινίου, Αντωνόπουλος Δημήτρης Υπεύθυνος Αυτοδ/σης& Οργανωτικού Οργάνωσης Δραπετσώνας του ΠΑΣΟΚ, Μπογιατζής Γιώργος Πρώην Γραμματέας Οργάνωσης Αμφιάλης του ΠΑΣΟΚ, Μαρινοπούλου Παρασκευή, Πρώην Δημ. Σύμβουλος & Αντιδήμαρχος Κερατσινίου, Πρόεδρος Δικτύου Αλληλεγγύης & Ανθρωπιάς Κερατσινίου,
Μπόης Χρήστος Εκδότης Κερατσινιώτικης εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΦΥΛΛΟ, Μαρίνος Χρήστος Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Σωματείου Καφεκοπτών, Δαλιέτος Αλέξανδρος, Οικονομολόγος, Μουστάκης Αποστόλης Χημικός Μηχανικός- Δημοτικός Υπάλληλος Δ.Ε Μικρασιατών, Θεολόγου Αναστασία, Ιορδανίδης Μάκης Δ.Σ «ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», Καφούρος Γιάννης Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου, Γιαννουδάκης Στέλιος Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου, Ζερβός Θοδωρής Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου, Τζωρτζοπούλου Ελένη, Δ.Σ Σωματείου 700Σ.Ε, Κίτσογλου Σοφία Διευθύντρια Γυμνασίου, Βαρβαντάκης Μανώλης Δ.Σ Ένωσης Κρητών Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου