Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Παρέμβαση για το μέλλον της Κυνοσούρας Αμπελακίων έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ράπτης ζητώντας άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συνεχίζεται η εποικοδομητική και ουσιαστική αντιπολίτευση του Νίκου Ράπτη
με γνώμονα την επίλυση ζωτικών προβλημάτων που επηρεάζουν την ανάπτυξη του τόπου. Συγκεκριμένα το Σάββατο 5 Ιουνίου 2010 με το παρακάτω έγγραφο ζήτησε την άμεση σύγκληση δημοτικού συμβουλίου με στόχο την ανάδειξη του μείζονος θέματος της Κυνοσούρας και την λήψη σχετικών αποφάσεων.



Προς: Πρόεδρο Δημοτικού
Συμβουλίου Σαλαμίνας
Κα Μικρομάστορα Αικατερίνη
Σαλαμίνα,5 Ιουνίου 2010


ΘΕΜΑ: Συζήτηση και λήψη απόφασης για το καθεστώς του χώρου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας και την αποτροπή της σχεδιαζόμενης μεταφοράς μέρους της Ν/Ε ζώνης Περάματος στη Κυνοσούρα Αμπελακίων.

1. Παρακαλώ για τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης το αναφερόμενο στη παρούσα, όπως κατ’ επανάληψη έχει ζητηθεί και το έχει αποδεχτεί ο κ. Δήμαρχος. Σε περίπτωση χρονικού ή τεχνικού κωλύματος να συμπεριληφθεί ως 1ο θέμα στην επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση.

2. Βάσιμες πληροφορίες που ενισχύονται και από την έλλειψη κρατικής ενημέρωσης προδιαγράφουν την αλλαγή χρήσης γης της περιοχής Κυνοσούρας Αμπελακίων και τη μεταφορά ναυπηγοεπισκευαστικών δραστηριοτήτων από το Πέραμα.

3. Ειδικότερα θα πρέπει να συζητηθούν και τα παρακάτω θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου