Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟ

Η ιστορικότερη πλέον ομάδα της Σαλαμίνας, μιας και ο Αίας έγινε Περάματος, απέκτησε  νέα διοίκηση με Πρόεδρο τoν ΚΩΣΤΑ ΦΑΦΟΥΤΗ.
Γνώση, εμπειρία αλλά και νέοι άνθρωποι είναι τα χαρακτηριστικά του νέου Δ.Σ. της ιστορικής ομάδας του Αμπελακιακού. Στους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι κατ’ αρχήν η κατάκτηση όσο υψηλότερης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα και η τοποθέτηση των βάσεων για άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Αξιόλογο έμψυχο υλικό  με νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία, αλλά και με 3 – 4 προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών και… αν υπάρξει και βοήθεια από το φίλαθλο κόσμο αλλά και οικονομικούς παράγοντες του νησιού ο Αμπελακιακός θα είναι τα επόμενα χρόνια ο πρωταγωνιστής.
Η διοίκηση προχωρώντας με προσεκτικά και συνετά βήματα, ήδη έκλεισε το θέμα του προπονητή της Ανδρική ομάδας, αλλά και των τμημάτων του εφηβικού και του παιδικού. Έτσι, προπονητής για τη νέα σεζόν αναλαμβάνει ο Μπάμπης Σκλάβος, ένας νέος προπονητής που έχει αφήσει τη σφραγίδα του σαν ποδοσφαιριστής στα Πειραϊκά γήπεδα αλλά και τον τελευταίο χρόνο σαν προπονητής των ομάδων Ολυμπιακού Κερατσινίου και Αμπελακιακού.
Όσο για το τμήμα εφηβικού και παιδικού ποιος δεν γνωρίζει τον πολύπειρο και πετυχημένο Προπονητή Παναγιώτη Κουτσούκο – προπονητή μέχρι πρότινος των τμημάτων υποδομής της Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, όπου κατέκτησε τα αντίστοιχα πρωταθλήματα, ενώ είναι και βοηθός προπονητού στην ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού.
Το νέο Δ.Σ. είναι οι κάτωθι:

Πρόεδρος: Φαφούτης Κώστας
Α΄ Αντιπρόεδρος: Μπούκης Βαγγέλης
Β΄ Αντιπρόεδρος: Γερολυμάτος Φώτης
Γεν. Γραμματέας: Περδικούρης Αργύρης
Ειδ. Γραμματέας: Μιχελακάκης Αλέκος
Α΄ Γεν. Αρχηγός: Θεοχάρης Χρήστος
Β΄ Γεν. Αρχηγός: Μωυσίδης Αντώνης
Ταμίας: Σκαρλατίνης Γιάννης
Υπ. Τύπου: Καλογιάννης Σωτήρης
Υπ. Δημ. Σχέσεων: Ραπτόπουλος Στέλιος
Υπ. Ακαδημιών: Κατσιγιάννης Κώστας
Έφορος: Στεφανίδης Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου