Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ότο σε ευχαριστούμε

Το όμορφο ταξίδι της Εθνικής στη Νότιο Αφρική ολοκληρώθηκε αφήνοντας μία γλυκόπικρη γεύση. Το επόμενο βήμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα γίνει χωρίς τον Ρεχάγκελ που μετά από εννέα χρόνια αποχωρεί, όπως ανακοίνωσε στους παίκτες.Έφυγε με ψηλά το κεφάλι η Εθνική
Μπορεί ο ίδιος να αρνείται να το παραδεχτεί δημόσια, ακόμη και να τσαντίζεται με όσους του κάνουν ερωτήσεις για το μέλλον του όμως πλέον είναι γεγονός. Ο Γερμανός αποχωρεί από τον πάγκο της Εθνικής.

Ο "Όθωνας" μίλησε στους παίκτες και τους ενημέρωσε για την απόφαση του να φύγει από την Εθνική. Αυτό άλλωστε είχε φανεί μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τοπαλίδη του ανθρώπου που ήταν το δεξί χέρι του Ρεχάγκελ, στα εννέα χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα.
Τοπαλίδης: Αποχωρώ ευτυχισμένος
Ο Γερμανός εκλέκτορας προσέφερε πάρα πολλά το διάστημα που έμεινε στον πάγκο της Εθνικής. Δεν είναι μόνο η κατάκτηση του Euro, ίσως πιο σημαντικό ακόμη να είναι το γεγονός ότι πλέον μας υπολογίζουν σε όλο τον κόσμο.
Όταν ήρθε ο Ρεχάγκελ η Εθνική βρισκόταν στην 65η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και τώρα που φεύγει βρίσκεται στην 13η!
Σίγουρα μιλάμε για τον πιο πετυχημένο τεχνικό που πέρασε από την Ελλάδα. Μας οδήγησε σε τρεις τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων και στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού το 2004.
Αυτό που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ κάτι που πιθανότατα θα γίνει τις επόμενες ημέρες, αφού ο ΟΤΟ έχει ενημερώσει ήδη τον Σοφοκλή Πιλάβιο για την απόφαση του.
Η επόμενη ημέρα της Εθνικής φέρνει ως υποψήφιους αντικαταστάτες του Γερμανού, τον Φερνάντο Σάντος και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Όποιος και να αναλάβει θα έχει να κουβαλήσει ένα πολύ βαρύ φορτίο. Μπορεί ο Ρεχάγκελ τα τελευταία χρόνια να έχει επικριθεί, όχι άδικα, για κάποιες αλλοπρόσαλλες επιλογές και για κολλήματα που είχε με συγκεκριμένους παίκτες, όμως είναι δεδομένα ο άνθρωπος που ανέβασε την Ελλάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Σε ευχαριστούμε Ότο...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΘΩΝΑ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου