Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Τρίτη 29.06: Πανελλαδική απεργία. Διαμαρτυρηθείτε!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣAΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

Να τους σταματήσουμε τώρα ! Ή αυτοί ή εμείς !
Μας λένε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Ότι τα μέτρα είναι μονόδρομος. Λένε ψέματα!


- Μονόδρομος είναι να πάψουν να χαρίζονται τα δισεκατομμύρια από τον ιδρώτα μας για την αποπληρωμή του χρέους στους τραπεζίτες. Να κατευθυνθούν εδώ και τώρα σε αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, σε σταθερή δουλειά για όλους. Να παγώσουν οι στρατιωτικές δαπάνες, να σταματήσει εδώ και τώρα η συνεχής

μείωση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων, οι σκανδαλώδεις φοροαπαλλαγές στους εφοπλιστές, και την Εκκλησία, οι χαριστικές ρυθμίσεις που απάλλαξαν τους εργοδότες από δις ευρώ εισφορών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Αντιπαλεύουμε τις επιλογές Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, και απειθαρχούμε στις αντεργατικές πολιτικές τους.

• Για να πάρουν πίσω όλα τα αντεργατικά μέτρα, το «μηχανισμό στήριξης» και το Πρόγραμμα Σταθερότητας.

• Για να μην πληρώσει ο λαός το χρέος και την κρίση. Διαγραφή του χρέους – παύση πληρωμών, ανυπακοή και ρήξη με τις συμφωνίες της ΕΕ, την ΕΚΤ και την ΟΝΕ.

• Για να μην ψηφιστούν τα αντεργατικά νομοσχέδια.

• Για αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, με συλλογικές συμβάσεις και σταθερή εργασία ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς από μια δουλειά.

• Για νομοθετική απαγόρευση των απολύσεων.

• Για να μην περάσουν οι ιδιωτικοποιήσεις. Για να επιστρέψουν τώρα στο δημόσιο όλες οι επιχειρήσεις που ιδιωτικοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια (ΟΤΕ, λιμάνια, Ολυμπιακή κλπ). Για εθνικοποίηση των τραπεζών, χωρίς αποζημίωση, με εργατικό – κοινωνικό έλεγχο.

ΓΕΝΙΚΟ BLACK OUT ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ





ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 29 ΙΟΥΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ( ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ-ΜΟΥΣΕΙΟ 10.30 Π.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου