Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ: 21 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Με την έλευση του καλοκαιριού, τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η πρώτη συγκέντρωση του δημάρχου Σαλαμίνας. 4 μήνες πριν τις εκλογές και μόλις 2 μήνες πριν την επίσημη προεκλογική περίοδο, εν μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Σπύρος Σοφράς μπαίνει στο γήπεδο με στόχο και πάλι κατευθείαν τα δίχτυα. Αυτή τη φορά το γήπεδο θα είναι μεγαλύτερο και οι αντίπαλοι περισσότεροι στην προημιτελική φάση. Η διαφορά από την προεκλογική περίοδο του 2006 βρίσκεται στο γεγονός πως ο ίδιος είναι σαφώς πιο φορμαρισμένος, αφού προέρχεται από σκληρή προπόνηση τα προηγούμενα χρόνια.
Ποιοι θα είναι οι άσοι στο μανίκι του δημάρχου που κατά πολλούς θα τον ξαναφέρουν μπροστά; Η εμπειρία ενόψει και Καλλικράτη, ο δυνατός συνδυασμός – έκπληξη που θα παρουσιάσει και το ύφος της προεκλογικής του εκστρατείας. Και κάτι ακόμη που έχει ενδιαφέρον: Μέχρι τώρα όλες οι προηγούμενες πρώτες συγκεντρώσεις των υποψηφίων ήταν σε κλειστό χώρο που γεμίζει εύκολα – έτσι φτάσαμε ν΄ ακούμε πως το Αναψυκτήριο χωρά μέχρι και 2000 άτομα! Ο Σπ. Σοφράς δε διστάζει να τολμήσει την πρώτη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στο χώρο της Πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως (Συντριβάνι).
Άραγε, τι άλλες εκπλήξεις μας περιμένουν στις 21 Ιουνίου;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε καλο μας....Γελασαμε παλι...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΕΝΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κι αυτός έναν εν ενεργεία ψηφοφόρο.

Ανώνυμος είπε...

Θα γελαση καλυτερα αυτος που θα γελαση τελευταιος.....

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΟΧΑΡΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΣΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

MH XANETE THN PSIXREMIA SAS TSABAROPLIKTOI.
PSIXREMIAAAAA.

Ανώνυμος είπε...

Με μπετονιέρα Αγγέλου θα σκάσει μύτη στην συγκέντρωση;

Ανώνυμος είπε...

den kserw an tha einai me mpetoniera agelou???
alla vlepo o xristos ta xaidevi ta magoulakia tou spyrou,
enw se allon tou ta xonei k as min einai dimarxos akomh..
aksion aporia den nomizete??????

Ανώνυμος είπε...

ε και που εισε κυριε δεν προκειτε να γινει και ποτε στη ζωη του δημαρχος ο δικος σου, ας παει στη γειτωνεια του το χατζηκυριακειο που τον εχουν διωξει με τις κλοτσιες.

Αρχειοθήκη ιστολογίου