Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Ν\Σ κου ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ.

Άμεσα πρέπει να αναθεωρήσει την απόφαση του ο Σαλαμίνιος νεός διοικητής του ναυστάθμου, που αφορά την απαγόρευση της διέλευσης των δικύκλων από την κεντρική πύλη του ναυστάθμου, η απόφαση του αυτή έχει σαν αποτέλεσμα την διοχέτευση εκατοντάδων δικύκλων στα στενά δρομάκια των παλουκιων για να κατευθυνθούν στην είσοδο που υπάρχει στην περιοχή βροκης, η αψυχολόγητη αυτή κίνηση του κου Μιχαλαρου εγκυμονεί μεγάλο κίνδυνο για την ασφάλεια των δεκάδων μικρών παιδιών της περιοχής που παίζουν σε αυτά τα μέχρι πρότινος ήσυχα δρομάκια των Παλουκιων.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι αφορμή για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και άρθρο έγιναν οι δεκάδες καταγγελίες και παράπονα κατοίκων της περιοχής

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΟΝ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΗ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.

Ανώνυμος είπε...

etsi eimaste emeis opios kanei kala tin douleia tou ton katigoroume

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΟΥΛΗ. ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ.ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΠΙΛΑΦΙΑ ΝΑ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΟΥΖΕΡΙ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

kaxypoptos είπε...

Καλησπέρα. Είχα επισκεφθεί και στο παρελθόν το μπλογκ σας, καλά το πάτε. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Ωστόσο σχολιάζω πρώτη φορά.

Προφανώς ο διοικητής (πότε άλλαξε και δεν το πήρα πρέφα;) για να κάνει μια τέτοια κίνηση θα είχε τους λόγους του. Μπορώ να υποψιαστώ μερικούς: με την αλλαγή του προσωπικού στην πύλη ο έλεγχος για το μπες-βγες έγινε αυστηρότερος (μέχρι τώρα ήταν αστείος για στρατιωτική περιοχή) με αποτέλεσμα τα μπλογκάρει το σύστημα τις ώρες αιχμής. Έτσι, με τα 2κυκλα να πηγαίνουν από πάνω, τα πράγματα είναι ευκολότερα για όλους. Δεν χρειάζεται γνώσεις γραμμικού προγραμματισμού για να το καταλάβεις.

Όσον αφορά την ασφάλεια των κατοίκων, ας μην αστειεύομαστε και μεταξύ μας. Καθίστε μια μέρα να σκεφτείτε με πόσους κινδύνους έρχεται αντιμέτωπος ο κόσμος κάθε πρωί που πάει στη δουλειά του (από λακούβες και βρωμόνερα που γλιστράνε σα γράσο, μέχρι τα διπλοπαρκαρισμένα τροχοφόρα στις κεντρικές αρτηρίες, χωρίς το άγχος της ορατότητας (βλέπε Σαλαμίνος έξω από το Ντία και στον Κανάκη, στο τυροπιτάδικο στα φανάρια ή στη φανερωμένης σε όλο το μήκος).

Καλή συνέχεια.

Αρχειοθήκη ιστολογίου