Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ρέντης: Δημοψήφισμα για τις συνενώσεις

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Δευτέρας 19 Απριλίου η διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος την Κυριακή 9 Μαΐου.

Στην ερώτηση «αν θέλετε να παραμείνει ο Ρέντης αυτόνομος Δήμος» θα κληθούν να απαντήσουν και να πάρουν θέση τόσο οι δημότες όσο και οι κάτοικοι του Δήμου, για τους οποίους θα στηθούν ξεχωριστές κάλπες.

Σε κάθε γειτονιά θα τοποθετηθεί από μία κάλπη για τη διευκόλυνση των κατοίκων, και η διαδικασία θα αρχίσει από τις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ, ενώ υπάρχει η σκέψη ψηφοφορίας και τη Δευτέρα 10 Μαΐου στο κτίριο του Δημαρχείου.

Από την Τρίτη 20 Απριλίου η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής το Δήμαρχο κύριο Γιώργο Ιωακειμίδη ξεκίνησε περιοδείες σε όλη την πόλη, όπου πόρτα – πόρτα μοιράζεται ενημερωτικό υλικό σε όλα τα σπίτια, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται και συνελεύσεις σε όλες τις γειτονιές.

Ο Δήμαρχος Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης δήλωσε για το θέμα: «Εύχομαι το Υπουργείο Εσωτερικών να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη αδικία που πάει να γίνει σε βάρος των κατοίκων του Ρέντη, με την ελπίδα να τη διορθώσει έστω και την τελευταία στιγμή» _

1 σχόλιο:

http://anatropespress.blogspot.com/ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Αρχειοθήκη ιστολογίου